Ja poproszę wolnossące niewysilone 3.2 w okolicach 250KM, jak w 147 GTA. I cena do 150 tys. zł :).
Printable View
Ja poproszę wolnossące niewysilone 3.2 w okolicach 250KM, jak w 147 GTA. I cena do 150 tys. zł :).
Jeśli silnik ma trafić również do Maserati, to przypuszczam że właśnie tam trafią najmocniejsze odmiany tego silnika.
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
Amerykanie spekulują że moc tej jednostki wyniesie w granicach 210KM. Tylko nie wiem czy z MuliAir, czy bez :D
A tak poza tym. Wiecie ile w 2011 roku zarobił Pan Sergio Marchionne? :D Nędzne 19 000 000 USD :p
http://www.autoblog.com/2012/03/16/s...19m-last-year/
Kapitalizm :D Tylko co to znaczy stock? Dostał akcje czy co? :) Możliwe, że to tak jak mówić, że budowlaniec dostaje odzież roboczą wartą 500 zł, a za 100 zł jej nie sprzeda :P
Musi dbać o to, żeby te jego akcje miały jaką wartość, dosyć uczciwy układ.
no i dba.
Celem było i jest nie zwiększanie nierentowności. To rzeczywiscie jest wykonywane. Jestem wlascicielem Giulietty, aby wesprzeć ten plan.
Kolejne dobre informacje. Będą Alfy RWD :D (podobno)
http://www.alfanews.pl/2012/03/19/no...m-na-tylna-os/
Według informacji, które wyciekły, nowa platforma jest już w dużym stopniu ukończona. Pierwsze modele na niej oparte mają się prawdopodobnie pojawić między 2014 a 2015 rokiem.
Czytaj więcej: Alfa Romeo pracuje nad tylnonapędową platformą D-Evo | Alfa Romeo News
:P))))))) za górami za lasami....:)))
No właśnie informacja niby dobra, ale to by znaczyło, że Giulia się jeszcze opóźni, bo przecież nie wypuszczą przednionapędowej Giulii na platformie D-Wide na 2-3 lata... a nius mówi o różnych wersjach nadwoziowych, więc o... Giulii jak w mordę strzelił...
Chyba będą musieli pokazać Giuliettę SW i mogliby pomyśleć nad Giuliettą Sprint (może właśnie na platformie D-Wide - tak jak Opel miał dłuższy rozstaw osi w Signum i Vectrze kombi), jako modelach przejściowych wzbogacających ofertę. +C-SUV, a Giulia i D-Suv mogłyby być już oparte o D-Evo...
Specjalnie zacytowałem całość, bo jakże bliska mi powyższa opinia. Brawo kolego! Ładnie to ująłeś!
Pozdrawiam,
---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 10:23 ----------
Mylisz się, nie pierwszy raz z resztą i dramatyzujesz nie biorąc pod uwagę kilkuletniego planu ratowania marki.
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
Słabo ogarniasz temat, więc najpierw poczytaj, potem się wypowiadaj. 8C jest limitowane, a 4C będą produkować tyle ile będzie popytu. Resztę szkoda komentować.