Rudiks mamy link do witania ale nowemu można wybaczyć :wink: Tylko by inni nie naśladowali.O.
ps Tuti też chyba przyjedzie .
Printable View
Rudiks mamy link do witania ale nowemu można wybaczyć :wink: Tylko by inni nie naśladowali.O.
ps Tuti też chyba przyjedzie .
a plan zlotu zmienił się w jakiś sposób ?
Zlocik prawie za tydzień :) napewno będzie super zabawa w doborowym towarzystwie i w otoczeniu pięknych aut :) a kto nie jedzie, hmmmmm no cóż jego strata...
bobryt, na 100% nie będzie wyżywienia. Co do reszty, czekamy na ostatnie przelewy i wszystko będzie jasne :) Sądzimy że reszta zabaw ocalała ;)
Hurra!! :) bez jedzonka damy rade. będziemy pić benzyne i zjadać kilometry, a na deser zapach palonej gumy heheh! :D
KATE w zmienionym opisie planu zlotu jest tylko wycofany obiad na początku w piątek w Spichlerzu. Rozumiem wogóle wyżywienia nie bedzie, tak tylko zebyśmy wiedzieli na co sie przygotować, mi osobiście zupki knora wystarczą i kanapki heh;) POZDRO
No i wiesz mieliśmy zjeść razem kiełbaskę i piwka się napić, przyjęłaś zaproszenie wiec daj znać czy mam przywieść sam te kiełbaski hehehe:))))
wlasnie mialem sie dopytac, czy kielbasa w cenie, czy kupic trza....?
INFO DLA OSÓB Z PÓŁNOCNO-ZACHODNIEJ POLSKI
Proponuje wspólny wyjad do Częstochowy. Proponowana trasa:
9:00 - 9:15 Spotkanie przy pierwszej bramce za Wrześnią na Autostradzie A2 (30km za Wrześnią, 2km przed PPO Lądek, tam jest parking)
Później kierować się do końca A2 (Strykowo) i jechać w kierunku Częstochowy.
(żeby nie było niedomówień to wg mnie na A2 wiecej sie paliwa zaoszczedzi niz jadac jakimis skrotami ;)
Oczywiście jak ktoś ma lepsze opcje to niech się z nimi podzieli
Jeśli ktoś z północnej Polski chce się dołączyć to oczywiście zapraszam. Zawsze można się gdzieś spiknąć koło np. Strykowa czy Piotrkowa Tryb. Zawsze w kupie raźniej ;)
A kiedy bedziesz jechał? Ekipa z Koszalina wyjezdza w czwartek w godzinach bardzo wczesno porannych.
Gdyby ktos potrzebowal poradnictwa wzgledem drogi przez mękę, tfu, Łódź, to sluze.
Ze strykowa mozecie poleciec wg GPS na Andrespol, a potem na Rzgow. Ominiecie wowczas cale miasto, jadac mocno bocznymi drogami.
ew. o ktorej planujecie byc ZA Łodzią? Ja mieszkam kolo wylotu na Cz-we...
Co do kupy, masz racje. Kupy nikt nie ruszy :DDD