Panowie to , że skrzypi wahacz to wcale nie oznacza że jest on bezwzględnie do wymiany. Na takim skrzypiącym wahaczu który nie ma luzów albo są minimalne można jeszcze hulać. Denerwujący jest ten hałas z tym związany a na to tylko olej w strzykawce.
Printable View
Panowie to , że skrzypi wahacz to wcale nie oznacza że jest on bezwzględnie do wymiany. Na takim skrzypiącym wahaczu który nie ma luzów albo są minimalne można jeszcze hulać. Denerwujący jest ten hałas z tym związany a na to tylko olej w strzykawce.
Ok, psikałem wszędzie, wbiłem się jeszcze raz w górny wahacz :/ skrzypi dalej, wyjechałem z garażu przestało :) teraz pytanie CO :D bo psikane było już wszystko :/
Jak spisują się Wam LEMFORDERY? Jakie przebiegi wytrzymują?
A jakim smarem najlepiej to potraktować?
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Stukał czy skrzypiał?
Jeśli tylko skrzypi to nie jest źle. Polecam biały smar w spray'u. A skrzypi pewnie sworzeń :) Strzykawka + igła pod gumę i jeżdżę tak już ponad miesiąc.
U mnie tylko czasami zaskrzypi ale na większych nierównościach zaczyna stukac. Musze lewy tez zmienic na lemfordera.
witam serdecznie. Panowie mamtaki problem i prosbe. Padl mi wahacz prawy dolny i górny. czy macie moze namiar na jakiegos zaufanego dostawce hurtownie moze byc oryginalnych czesci. Szukam na aledrogo ale troche sie motam bo co drugi wstawia zdjecie pisze oryginal a wahacze na kazdym zdjeciu wygladaja inaczej. Nie chce kupic znowu 5kilo zlomu za 500pln bo ostatni taki zakup wytrzymal mi 5.5tys km a mialo byc tak pieknie masakra.