Witam,
Potrzebuję tylnego zderzaka do Alfy 156 Sportwagon po lifcie. Proszę o info czy będzie on do zdobycia i po jakiej cenie.
Pozdrawiam.
Printable View
Witam,
Potrzebuję tylnego zderzaka do Alfy 156 Sportwagon po lifcie. Proszę o info czy będzie on do zdobycia i po jakiej cenie.
Pozdrawiam.
do 156 2001r:
-wahacz gorny prawy (najchętniej vema z kalamitką)
-łączniki stabilizatora tył
-łączniki stabilizatora przód
-tuleje stabilizatora przód
-tuleje stabilizatora tył
-tulejka przednia lewego dolnego wahacza
Witam potrzebuję kompletne sprzęgło + dwumasa Alfa 147 1.9jtd 16v 150fps
Hejka. Potrzebuję pilnie kompletny mechanizm wycieraczek z silniczkiem na przód w 100% sprawny do 156 2002 rok (środek po lifcie). Nie wiem czy jest taki sam jak przed liftem. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Witam
Potrzebowałbym następujących części do Alfy Romeo 159 2.4 JTDm ZAR93900007046028 i chciałbym zapytać o ich cenę:
- uszczelka podszybia - grodzi nr chyba taki 50 508 334
- zaślepki maskownicy fotela w kolorze beżowym to ma chyba nr 156072559
- dywan beżowy pod to miejsce gdzie jest fotel kierowcy
- boczek drzwiowy prawy przód
- filtr przeciwpyłkowy węglowy (dobry)
- czujnik presostat jest taki na przewodzie klimatyzacji. Chyba muszę go wymienić, bo koło niego czy z pod niego wydobywa mi się zielonkawy odczyn
panel klimatyzacji trójstrefowej w tunel środkowy (chcę sobie dołożyć)
- gałka zmiany biegów z wersji TI z czerwonym przeszyciem
- kierownica z wersji TI z czerwonym przeszyciem
- nie wiem czy można jeszcze kupić oryginalne czerwone zaciski przód i tył z wersji TI na tarcze przód 330mm (wiem, że są to z przodu Brembo)
Potrzebowałbym również informacji jakie części musiałbym zakupić do tego aby założyć do swojej alfy xenony (oczywiście oprócz lamp) i jakie byłyby tego ceny. Czytałem na forum , że trzeba jeszcze jakieś poziomowanie przód i tył założyć. (spryskiwacze już mam założone) Jeżeli by Pan w wolnej chwili mi takie coś przygotował to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam serdecznie
Witam potrzebuję kompletne sprzęgło Alfa 147 1.9 JTDm 16v 150 KM
Osłona przeciwsłoneczna lewa Alfa 156 lift i uszczelka do bagaznika sedan lift .
Kompletne sprzęgło + koło dwumasowe Alfa 147 1.9 JTDm 8v 120KM
Prosze o cene kompletnej lewej półosi do 156 jtd 16v '04, włącznie z kielichem.