Na Blue Cosmo lipa wychodzi z deka...
Początkowo efekt jest dosyc fajny, ale po jakis dwoch-trzech myciach wypelniacze ulegają biodegradacji i wszystko wraca do poprzedniego efektu...
Printable View
Ja mam nero fuoco i bedę kład AF Tripple ale na niego musowo jakiś wosk , albo FK Pink Wax albo DJ Blue Velvet , więc wtedy efekt powinien więcej potrzymać
No ja u siebie bd aplikowal AF Tripple i na to chyba dodo bo jest ciemne,do zamaskowania małych rysek weź AF Tripple ,ale na odpryski chyba tylko coś koloryzujacego żeby je lekko zamaskowac
Na razie musze wykorzystać Cherry glaze. :D a moim odpryskom to tylko lakiernik może zaradzić. ;) Myśle tylko żeby może jakiś lepszy wosk spróbować. Powiedz mi jeszcze, za każdym razem pod wosk glinkujesz?
Nie,jak pierwszy raz kladlem AB cherry glaze to dobrze wyglinkowalem,AB po 3 tyg zaczęło umierać ,więc wymylem dobrze,przejechalem cleanerem i nalozylem wosk,bd glinkowal ale przed zima jak bd kładł HiTempa ,w lato raz a porządnie i jak jeden wosk schodzi ,kładę drugi i na bierzaco dbam o czystość auta wiec... w okresie letnim raz lub dwa glinkuje
Akurat dodo zbytnio trwale nie jest. Do tego Tripple go z deczka oslabi...
Ja na Trippla nakładam 476, jak nałożyłem PB Nattys Blue. To zbytniej roznicy nie widac. A leży troche wiecej :
Panowie, widzę, że wielu miłośników i posiadaczy 156 tutaj pisze o kosmetyce. Ja profilaktycznie zamiast wydawać kupe kasy na collisy476 i inne megsy polecał bym zajrzeć pod auto i obejrzec podłogę bo niejednego może zatkać po tym co tam ujrzy:D. I szybciutko popędzi do kastoramy po BITEX i podkład tlenkowy zamiast po megłajersy i inne dodo jujse:D:D
PAnowie , mam pytanie mimo tegóż:) wywodu.
Zna ktoś jakiś przyzwoity kockpit spray? Coś co nie sprawi że kokpit będzie sie swiecić jak psu. 4 litery. Kilka firm już przechodziłem i powiem , że narazie autoland QUICK mnie miło zaskoczył. i turtle wax w spreju( ten jednak cieżko dostępny w dziurze , w której mieszkam), szukam innych godnych zaufania areozoli do kokpitu. Może ktoś coś stosuje? Czy tylko same 303 aerospace i inne wynalazki za 70 zeta? Dla mnie to troszke drogo:) Wole odłożyć te pare złotych , kupoic sprejek a potem sobie sam jakis perfum kupić:)
Sonax ma coś nawet dobrego ,dostępnego w sklepach,ja os siebie polecam poorboys natural l
Spokojnie, ją stan mojej podłogi znam i przed zimą będZie zabezpieczana. :)
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2