-
Przykładowo za założenie nowej piasty( ruville 300 zł), naprawę przerwanej wiązki w abs, wymianę podnośnika w przedniej szybie łącznie zapłaciłem 600 zł - robota + części. Z tego co pamiętam zawsze przed naprawą podawał konkretne kwoty nie jak niektórzy " a zobaczę jak będzie mi szło to podam cenę". Co więcej przy wymianie piasty powiedział że jeżeli nie zlikwiduje ona mojego problemu to część oraz robotę nie zapłacę :)
-
Znacie ogarniętego elektryka w W-wie? (najlepiej Bielany/Żoliborz/Bemowo, ale niekoniecznie)
Potrzebuję sprawdzić ładowanie aku lub znaleźć przyczynę jego rozładowywania oraz zdiagnozować niedziałające grzanie foteli.
A może ktoś z kolegów ma miernik i taką wiedzę i mógłby się spotkać?
Dzięki
-
Elektrykiem nie jestem ale elektronikiem. Miernik mam :) Podstawowe właściwości możemy nim sprawdzić. Weekend lub przyszły tydzień. Reszta na PW
-
Na Szarych Szeregów jest p. Marcin Wilk polecany przez (cieszącego się tutaj dobrą opinią) p. Pawła Mikulca. Podobno bardzo ogarnięty w kwestii Alf, jeszcze nie sprawdzałem, ale niedługo będę się wybierał. tel. 501-619-888
-
czesc
2 pytanka szybkie:
- czy znacie jakies opinie o warsztacie WIELGUS na bartyckiej 116 (mokotów)?
- macie jakiś sprawdzonych mechaników co mają otwarte w soboty bo większość nie chce się umawiać ?
-
Do wymiany filtra powietrza i paliwa 2.4 JTD szukam kogoś w dzielnicy Bielany / Bemowo / Żoliborz (części i narzędzia mam, tylko brak doświadczenia).
Proszę o wskazanie mechanika lub kolegi, który pomoże, dzięki :)
-
To jeszcze kanał by się przydał,bo chyba filtr paliwa to raczej od dołu
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
-
Filtr paliwa da się od góry, jest fotorelacja, ale sam się po prostu nie podejmę. A powietrza nie wiem, chyba sporo rozbierania jest też od góry.
-
W 166 powietrza wymienia sie łatwo, 3 sruby krzyzak od obudowy i pewnie jedna opaska na rurze. Ja bym na twoim miejscu sam robil bo jak ci jakis partacz połamie obudowe albo jakies zatrzaski to masakra. Zajrzyj tez do instrukcji
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
-
1 załącznik(i)
Filtr powietrza wymieniłem, rzeczywiście łatwo poszło, dzięki za podpowiedź. Szukam w takim razie kogoś do pomocy przy wymianie filtra paliwa, dzięki.
Skan znaleziony w innym wątku:
Załącznik 119651