Ładnie :)
Załącznik 197024
Printable View
Ładnie :)
Załącznik 197024
Ebarti - to Ciebie mijałem dzisiaj kawałek za rondem Starołeka? Dwa ciche trabniecia i lapka byly z mojej strony :)
Pozdrawiam oramkowaną 159 PKL. Widziana dziś w Obrzycku
[MENTION=788]tomaz[/MENTION]
to Twoje cacko stało w Suchym Lesie pod hala sportową koło 17 ?
Nie to nie moje...
Przynajmniej nic o tym nie wiem :D
Ale pozdrawiam :)
:o nie wiem czemu zakodowałem, że masz 166 w takim stalowym kolorze :D
w każdym razie - stalowa 166 na ramkach V6 pozdrawiam ;)
No mam srebrną 166 na ramkach, a poznasz po felgach ;)
17 telefony chromshadow :P
Może to moje, byłem na siłowni i na basenie
- - - Updated - - -
Pozdrawiam kierowce 147 widzianego w środe na obwodnicy Grodziska Wlkp
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 z włoska flagą na dachu na PGN-ach widzialnego dzisiaj przed Wrześnią :-)
Pozdrowienia dla czerwonej 166, ładnie się błyszczy, Wylot Leszna ul. Osiecka.
Byłem w koparce więc lipa, żeby blysnac hehe
Pozdrawiam Cie gipsik hehe
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy 159 na obwodnicy Ostrowa :-)
Jak czerwona na wylocie na Konin to ja komus mrugalem :]
Pozdrowienia dla czerwonej 147 POS 26510, rondo Zacharzew godz 16 :-) bylem z tylu w VW wiec nie mrugalem
Pozdrawiam! P-ń, okolice Keplera :)
Załącznik 199085
Pozdrawiam żółtą, klasyczną (!) Alfę Spider, widzianą dzisiaj na Smochowicach (pewnie od p. Maruniaka wracała :P). Szanse raczej żadne że właściciel przeczyta, brak ramek i szwajcarskie blachy. No ale takiego rarytasa pozdrowić trzeba :D
Wczoraj w Boszkowie widziałem srebrną 147 - PLE 49A2, pozdrówki :) Świetne fele!
Z nocy z 30 na 01 ktoś z Alfaholików balował w Heaven - blachy DWL 10VY, pozdro!
Pozdrowienia dla bialej 159 SW widzianej dzisiaj kolo 14tej na Obornickiej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam srebrna 156 SW na ramkach widziana dzisiaj kolo 14tej na Obornickiej. Jechalem z przeciwka swoja 159 SW, grigio titanio
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Załącznik 199713 Mniam! Dziś w Poznaniu taki rarytasik sie trafił... :) Piękna, zadbana sztuka. Ech... szkida, że dziś już takich nie robią..
Rewelacja!
O, dokładnie tą samą widziałem :D
Hehe... powiedzieć muszę, że akurat jechałem z żoną i córą na obiad-byliśmy nieco spóźnieni ale już z drugiego końca ulicy wyłapałem tą spiderkę i padł natychmiastowy tekst do żony:
-wiem, że jesteśmy spóźnieni ale nie ma opcji żebyśmy się nie zatrzymali cyknąć szybką fotę. (udało się nawet dwie ;)).
Coś tam marudziła ale jak jej powiedziałem, że z tym modelem w PL to jak zobaczyć jednorożca z flagą Włoch zatkniętą w doopie, to odpuściła ;P
Po raz kolejny pozdrowienia dla gipsika droga Z Leszna między garzynem, a kąkolewem :-)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozderki dla białej AR, PWR około 20:30 okolice Wrześni, przed przejazdem kolejowym :-D
[MENTION=29998]gipsik85[/MENTION] - to piwo to już chodzi od wczoraj za nami, a pewno i jeszcze w pon bydzie roz jeszcze ! ;p
Pozdrowienia dla srebrnej 147 i grafittowej 166 pod Fabryka Formy w Suchym Lesie
Pzdr dla 159Ti <pewna nie jestem :P> na PO oramkowanej- ul. Królowej Jadwigi (skręcała w Strzelecką ) :D
Pozdrawiam kierowcę srebrnej oramkowanej 156SW na toruńskich blachach który przejeżdżał ok. 15:30 przez Wolsztyn
[MENTION=9755]misiu7911[/MENTION] pozderki! :D wczoraj, mijaliśmy się przy św. Ducha - Dino :D