ja proponuje lotnisko bez picia :) prezes
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
a na grilla jedziemy do buszmena za 2 tygodnie :)
Printable View
ja proponuje lotnisko bez picia :) prezes
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
a na grilla jedziemy do buszmena za 2 tygodnie :)
No niestety, ja tam bym wypił ale ,albo pić albo być, taka praca że nie ma kiedy. Może jak dożyjemy to na emeryturce wszystkim przypasuje....;)
Buszmeno.....hmmmm nie zapomnimy Ci zaproszenia na grill-party, nie nie. :) Możesz już bić kabana na nasz najazd.
za 2 tyg to jest teoretyczny wyjazd do poznania o ile dobrze pamietam... bez picia?? :( lipa a co do transportu to mam chate mala ale zawsze mozna kogos przekimac SLavol jesli na grillu na lotnisku chcialbys wypic to moge was przenocowac nie byloby problemu...
ooo i w koncu jakies optymistyczne slowa czytam :)
karol nikt ci sie nie da namowic w niedziele na picie kazdy rano jedzie do roboty zwlaszcza slavol ja tez od tego tygodnia dojedzam dziennie 100km do roboty mosisz poczekac na jakis wyjad 3 dniowy
ok no trudno to ja sie uciszam i bede czekal na propozycje :)
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 14:18 ----------
jest jutro spot??o ktorej jesli tak??
jutro jak zwykle po 15 a za tydzien mnie nie ma
Pany cos mi sie widzi ze to forum dlugo nie pociagnie ostatnio zalogowac sie czy wogole wlaczyc forum to istna masakra...
11 jedziemy na gokarty a w pazdzierniku planujemy ostatni wyjazd czekam na propozycje a na poznan potrzebuje podwozki bo moja fanfalunka doczekala sie sie wrescie malowania :)
to do 11 nie wyschnie??to co to za farba??:) jesli chcesz i nie bedizesz bal sie ze mna jechac to moge bez problemu cie zabrac... jedziesz sam czy z mlodym i patrycja?? bo jeszcze nie wiem jak z ania bedzie czy zalatwi sobie wolne czy nie... jesli zalatwi to 2 miejsca bede mial
i 2 u slavola bo potrzebuje 4, 2 tyg nie bede mial alfy wiec na spoty pojawie sie dopiero 17
Witajcie, wiem, że do przyszłych wakacji i urlopów jeszcze daleko, ale moglibysmy pomyślec nad wspólnym wyjazdem nad Morze Czarne , czyli Bułgaria. Ja już zbieram kase i info o pobycie na jakieś dziesięc dni. Jakieś inne propozycje?
Tu był poruszony temat wyjazdu do Bułgarii, wygląda to ciekawie.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ii_2011_a.html
Ja w tym roku byłem w Chorwacji, było super i jeszcze się tam wybiorę. Jednak w przyszłym roku żona zaklepała sobie Turcję ;)
Jeżeli chciałbyś zaplanować wyjazd do Chorwacji to polecam to forum: http://www.cro.pl/forum/ kopalnia wiedzy
Tomek, a gdzie malujesz czy cala malujesz i ile Ci to wyjdzie ?;p
---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:49 ----------
fakt, ostatnio cos bardzo forum szwankuje..
bycmoze uda nam sie udomowic jeszcze jednego wlasciciela Alfy :) dalem pewnej osobie namiary do naszego tematu moze sie odezwie i bedzie jedna alfe wiecej :)
No i dupa alfa focha strzelila.. co za... ;p Uwazajcie na filtry filtrona bo sie po dwoch tygodniach rozlatuja...
co takiego sie stalo??
A co w tym tygodniu... spotykamy sie??Tomek mowil ze odpada z braku auta Slavol tez mowil ze raczej go nie bedzie...czy moze cos sie zmienilo
No to chyba jutro nic, ja popoludnie bede w pracy prawdopodobnie.
Rano jak do pracy wychodzilem, odpalam auto, odpalilo i zgaslo. Pokrecilem chwile, auto nie odpalilo, wychodze z auta wielka plama ropy pod autem. Filtr paliwa sie sypnol, uszczelka w filtrze pekla a filtr nowy prawie ze byl. no i dupa :)
no to kiszka wielka... ja w poniedzialek wstawiam autko do Smietany zeby ogarnal mi to falowanie obrotow bo juz mnie to wkurza na maxa mam nadzieje ze to ogarnie...
To ty nie wiedziałeś że to w rękach się rozpada? Od dawna tego nie tykam.
Jutro odpadam niestety, kac gigant pewnie będzie, prezes też nie może, więc organizujcie się pany.
No nie wiedzialem, a wymienic trzeba bylo
ja napewno odpadam za tydzien bo jednak jade na wesele i nie dam rady dojechac...no to spotykamy sie 11 na wyjezdzie do poznania
i zero organizacji bez prezesa jak widac :) moze nastepnym razem ale ja w srode oddaje auto do lakiernika
z prezesem tez nie ma organizacji :) hehe
No to Panie Prezesie.... robi sie zimno powoli :) organizujesz te kamizelki i bluzy??niekoniecznie chyba musza byc polary... moze tez czapeczki udaloby sie wykabinowac??
michu sie ociaga albo czeka do 11
jakies pomysly na pazdziernik na ostatni wyjazd w roku
ale to chcesz jakis wyjazd taki krajoznawczy czy jaki??jak taki krajoznawczy to ja proponuje Karpacz
ja myslalem ze na jakies spotkania alf ale pomysl niezly kto jeszcze cos wymyslil moze buszmeno albo impuls
W ta niedziel spot na lotnisku czy nie ?
czekajcie na vice albo napiszcie o ze spotaknie 0 15 i bedzie
poradzcie jaz zakodować spowrotem kluczyk ,,,po wymianie baterji
musisz kodowac na nowo??Ja wymienialem juz 2 razy i bez problemu bylo nie musialem nic kodowac i kluczyc dziala...
No ja tez kodowac nie musialem. Dziwne.
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
P.S. Nie wiecie co to za wtyczki ;p ?http://www.forum.alfaholicy.org/156/...a_wtyczki.html
a umnie nie działa i wam w poznaniu udowodnie