a co na mache narobil??:D
Printable View
a co na mache narobil??:D
Matber1 widziany na trasie Trzebnica-Wrocław zbyt zafascynowany jazdą swoją bellą żeby na boki patrzeć :)
to ja w końcu udało mi się komuś machnąc, bo zawsze patrze w przeciwnym kierunku :) moze dlatego że stalem na swiatlach i sie nudziłem...
Wczoraj odwiedziłem G.św.Anny,okolice i Krapkowice,widziane Alfy 0.
No za trzecim razem w końcu mi odmachałeś. Pierwszy raz w nocy na K45 Ci migałem awaryjnymi po tym jak Cię wyprzedziłem. Za drugim razem na K45 na wysokości lotosu Ci migałem i machałem ale miałeś chyba zbyt ciemne okulary założone i nie widziałeś :D No ale jak to mówią, do trzech razy sztuka :D
Mógł byś jeszcze kiedyś na jakimś spocie się pojawić ;)
Nadal masz 155 czy ten opis pod avatarem nieaktualny?
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:51 ----------
Janusz w tych rejonach króluje WieśVagen :lol: i jego pochodne + BMW i średnio stare merole.
Pietia. Znam tamte okolice b. dobrze i wiem czym tam się jeżdzi.
To czemu się zastanawiasz czemu żadnej AR tam nie widziałeś jeśli wiesz jak to tam wygląda?
Dzisiaj na A4 ~17:30 koło Wrocławia w kierunku Opola wyprzedzana czarna z tuningowana 156 na tablicach klubowych ze śląska. Mrugnąłem kierunkami - była odpowiedź. Pozdrawiam!
Srebrna AR 156 na klubowych blaszkach -Opole Konwalii na przeciwko przedszkola, widziana 9 maja -szkoda ze bez właściciela, ale pewnie było za wczesnie. Woże i odbieram młoda z przedszkola codziennie, ale pojawiła sie tam po raz pierwszy.
Pocieszny widziany na Shellu w Bykowie:
http://img856.imageshack.us/img856/6373/20110510108.jpg
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pozdrowienia dla pani w czarnej 145 widzianej na rondzie grota-roweckiego/parafialna przed 7 rano :) były łapki :)
Pan Janusz mijany chwilkę temu na Krakowskiej/Opolskiej ;D
Ciemne Uno z ramkami - mrugałem, machałem, ale kto by zwrócił uwagę na Fiata ... :( ;D
Pozdrawiam,
Wojtek :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/05/19.jpg
Wojtek ja też mam problem z Alfaholikami ostatnio :D Jeżdżę cinqu...no cieniasem xP I też jak macham i migam to mnie olewają :( BTW. Mam pomysła jak go pomaluje jak juz technicznie bedzie przystosowany do KJS :)) Dowale przez oba boki ogromne logo forum ^^
Ja musiałem sobie do Wro czymś dojechać... Autobusem nie chciałem... :D
Wypucowałem i wysprzątałem Uniacza, rameczka pod tablicę i HEJA ! :D :D :D
PS. Widziałem właśnie na FB wpis... Będę musiał to zobaczyć. Mnie też takie coś kręci, tylko nie ma kiedy sobie składać takiego 'zabijaki' ;D
Pozdrowienia dla złotej 156 po lifcie widzianej dzisiaj na Wyspiańskiego oraz dla srebrnej 156 przed liftem widzianej na Chełmońskiego w okolicach 10:30.
A ja przed chwilką wyszedłęm z psem na spacer idę idę i patrzę a po drugiej stronie mojego bloku Gtv na DWL 60 blaszkach z rameczkami :)
[QUOTE=splen;572566]Pozdrowienia dla złotej 156 po lifcie widzianej dzisiaj na Wyspiańskiego oraz dla srebrnej 156 przed liftem widzianej na Chełmońskiego w okolicach 10:30.[/QUOTE
pozdrowienia dla czarnej 156 berliny na wybrzezu dzisiaj.
skrecales w chelmonskiego.
widzialem potem przed wuefami.
obrecze kol - tluste! podoba sie!
Barus 91,jechałem pod slońce,i to mogło być przyczyną braku reakcji na błysk świateł.Postaram się poprawić .Pozdrawiam.
pozdrowienia dla Carlosa którego dostrzegłem gdzieś na Kurpiów, widzę, ze już śmiga Alfina :)
156X pod stadionem pomachany- odmachany ;)
A rano widziałem Cię na estakadzie, stałem na światłach po drugiej stronie, no ale chyba przez niewyspanie mnie nie widziałeś- miałeś głowę opartą o rękę :)
Zresztą czasem mijam Cię na estakadzie.
Kolega Pocieszny widziany przed 21 koło Arkad trąbiłem :) i pozdrawiam
A dziś jechałem za AR 156 SW numery DLE 17UU :) Widziałem ramki, tylko, że jechałem akurat Lancią :)
Pozdrawiam:
147 z dwoma kolesiami rano pod ADF
156 FL, na Granicznej i Strzegomskiej za ma jechał koło 11:30. Być może to twardy ale nie dam reki sobie uciąć.
155 z ramkami na Swojczyciej lub kawałek dalej w okolicy 17:00. Była łapka ;)
156 w Azzuro Fantasia (chyba tak to sie pisze) na Oporowskiej koło 20:00
Jeszcze gdzieś w tym dniu widziałem zaparkowaną 145 bordową na ramkach, ale nie pamiętam gdzie mi migneła :P
147 po fl czerwona 1.6 ts na jednosci narodowej dzis kolo godziny 16.00 kierownik jakis zamyslony byl wiec nie wiem czy mnie widzial:)
Pozdrawiam Pana z czarnej AR 156sw DW...? ktorego mijalem na Bielanach pod KFC ok. 23.30 ;)
Czarna 146 DSW na klubowych ramkach w Świdnicy w niedzielę z samego rana. Światełka były :D Pozdrawiam