Ja również potwierdzam odbiór, dotarło do mnie dziś 7 kompletów. ;)
Printable View
Ja również potwierdzam odbiór, dotarło do mnie dziś 7 kompletów. ;)
Ja jeszcze czekam na brakującą ramkę. Jeśli była wysłana w piątek to jutro powinna być(znaczy się 1,5 tygodnia temu) najpóźniej skoro 24h dostawy...
a jak zamówić i gdzie ramki ze swoim nickiem??
Z tego co się orientuje to ramek z Nickiem nie ma. Na górze strony masz zakładkę"Sklep" i tam możesz zamówić :)
Ktoś robił chyba naklejki z nadrukiem i tam byla opcja nicka ale nie pamiętam kto
Moniq robi naklejki z nickiem.
Chciałem tylko napisać odnośnie jakości ramek.
Mam je już 4 lata, nie oszczędzam ich i wyglądają jak nowe :)
Polecam zakup :)
Przednią zakosił i wyłamał mi szalony rowerzysta więc zamówię raz jeszcze :)
Hmmm.....mógłbym ocenic jak sie spisują gdybym je dostał. Zamówiłem dwie ramki w tamtym tygodniu w sklepie z forum i od razu przelałem naleznośc na wskazane konto. Niestety po ramkach ani słuchu ani widu i kontaktu również 0 mimo ze próbowałem mailowo i przez podany nr gg. Miło by było gdyby ktoś się tym zainteresował.
A to dziwne bo 19.06 o godz. 15:51 odpowiedziałem Ci na maila odsyłając do tego linku
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...ml#post1647735
Sklep bardzo sprawnie działa, rameczki zamówione w niedzielę doszły we wtorek rano :)
Mam nadzieję że tylko u mnie taka zwłoka była. Gdybym sam się nie upominał co 3 dni to pewnie by nie była dosłana.
Potwierdzam bardzo szybką realizację zamówienia - ramki dotarły po 3 dniach.
Bo my w normalnych warunkach działamy ekspresowo :D
Natomiast każdemu zdarzają się wpadki :)
Jak by kto pytał - ramek aktualnie brak, nowa partia 600 sztuk już zamówiona, termin dostawy 17 lipca :)
12 sztuk otrzymałem kilka dni temu. Zamówienie ekspress, chyba tydzień nie minął jak otrzymałem od złożenia zamówienia :)
Ramki eleganckie, czas realizacji też super - w sobote zamawiane a w środę były u mnie
Ramki dobrej jakości. Przelatały u mnie 6 lat i jedynie pasek biało-czerwony delikatnie wypłowiał. Zakupiłem kolejne, bo stare już mi pękły z częstego zdejmowania tablicy. Więc wydatek 5zł /6 lat jak najbardziej się kalkuluje :)
kiedy bd dostępne w sklepie ramki klubowe ?
UWAGA
Ramki klubowe ponownie dostępne, nowa dostawa 600 sztuk dotarła
Zapraszamy do zakupów
http://sklep.alfaholicy.org/
:) :)
Ramki zamówione we wtorek już są zamontowane ;)
Dzięki za szybka realizacje zamówienia :D
Ja również dziękuję za szybką realizację, ramki wyglądają porządnie :)
Dziś przyszły moje ramki, wszystko ładnie pięknie ale niestety są złamane na pół. Tu moje pytanie czy mam prawo rządac od firmy kurierskiej jakiegoś odszkodowania bądź zwrotu pieniędzy, no bo rzecz jasna to oni je rozwalili?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Czyli nadal są tak kijowo pakowane.. Do mnie również przyszła pęknięta, na szczęście nie na pasku z nadrukiem i śladu nie ma.
Teraz ciężko będzie udowodnić, że przyszły złamane, a nie zostały złamane np. przy montażu..
Do wszystkich, którzy kupują te ramki ! :
JAK TYLKO PRZYWIEZIE WAM JE KURIER, TO ROZPAKUJCIE FOLIE I PATRZCIE DOKŁADNIE CZY SĄ CAŁE ! JEŚLI NIE, TO OD RAZU REKLAMACJA, BO POTEM TO JUŻ MARNE SZANSE NA UDOWODNIENIE WINY KURIERA.
No niestety nie odbieralem ich osobiście. Nie było nikogo w domu i kurier zostawił mi je pod drzwiami.
U nas to często nawet prosimy żeby pierdorli coś pod drzwi albo chociaż na trawnik. :D
Także dostałem dzisiaj ramki... Na szczęście całe :) Już zamontowane.
Nie będę reklamował, szkoda czasu i nerwów bo i tak pewnie nic nie wskoram.. Spytam w jednym miejscu może uda się zrobić takie naklejki to sobie naklejkę na stare ramki i tez będzie dobrze :)
Do mnie niestety też przyszła jedna połamana, druga na szczęście cała. Przyszły akurat jak byłem za granicą, więc nie miałem możliwości sprawdzić przy kurierze. Próbowałem skleić ale i tak jedna ramka ma połamany prawy bok.
EDIT:
Udało się skleić i się trzyma ;) Ale ramki mogłyby być chociaż owinięte folią bąbelkową.
Pytanie lekko z innej beczki, a naklejki klubowe na ramki może bedą? Mi ramka PL nie pasuje :(
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Przy dzwonie dość konkretnym ramka polamana ale listewka całą:)
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Zamówione. Mam nadzieję, że dojdą w całości :P
Do mnie tez doszły i jak piszę kolega wyżej - przydała by się chociaż folia bombelkowa. Zawiniete tylko w zwykłą folie i potem wyglądają tak :
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...805_120940.jpg