Witamy :)
Printable View
Witamy :)
Witam!! i oczywiście też mam nadzieje że się zobaczymy;)
swoją drogą fajna furka! a fotki nawet lepsze niz Magika z Płocka:P
Cos sie tego Magika tak uczepil hehe :D
Jak uczepił :confused: :stop:
to inni się go czepiają
Ja dopiero pierwszy raz :laugh:
hehe spoko oko Piotrus :) Przeciez swiruje :P Podjedz w koncu ta piekna Gyty do nas :) Chce zobaczyc co robi 170 km na gnojówce :) Moze mnie przekonasz do czipsa w mojej Alfie :)
Pzdr
Eeee jeszcze im dużo brakuje do tych słynnych zdjęć Magika z Płocka :) Ale poćwiczę i wtedy Magik się schowa :P:)
Wcale Ci nie brakuje - 2 z nich to nawet lepsze od Magika :P a jak jeszcze poćwiczysz to wogóle będzie rewelka :)
Mam nadzieje że zobacze ją kiedys na zywo więc wtedy ocenimy:P
- - - Updated - - -
No no! nie zaniżaj mojej gnojówki:mad: - bo ma 177 :cool:
a podjechać to oczywiście że podjade tylko nie wiem kiedy, to nie jest uzależnione ode mnie tylko teraz od sebka... :)
Piotrek amancie nie czaruj juz :D :D :D
A co ma sebek do twojego podjechania do nas ? Przybywaj, weselna czeka jeszcze na ciebie :)
He he, a no ma:) zapytaj go to Ci powie ;)
Czerwona Alfa się kłania Pozdro:)
Witamy nowego kolegę :)
Witamy Czerwoną Alfę i Jej Właściciela ;-)
no Pany ja się pozbyłem właśnie swojej Belli :)
a mi panewkę obróciło w 1 :((((( Amoze znacie jakiegoś chętnego kto by chciał sprzedać silniczek ?? Najlepiej anglika
Groszek szkoda Alfiny... ale taki los rzeczy martwych :) Mam nadzieje że wpadniesz kiedyś na spota :D
Degus to długo się chyba nie nacieszyłeś... powiedz mi jak istan oleju miałeś i jaki olej ? A o silnik zadzwoń do nich http://allegro.pl/sklep/6103639_alfa...czesci-szwagry
yhy:( mam Ją od pół roku... Olej wlewalem Mobila 10w40 a stan oliwy był idealny. Nic nie brał oleju:(
No to przykra sprawa ale niestety silniki T.S słyną z obracających się panewek. Pozdrawiam
degus remontuj zamiast kupywac silnik niewiadomego pochodzenia .. Wyjdzie cie praktycznie tyle samo $, a bedziesz pewny co masz ..
wiem wiem właśnie o tym że kupowanie to jak wygrana w totka :) W nawiasie mówiąc czy może kupić sam dół ??
Pozdrownienia dla Alfy która stała dziś ok 9 koło kauflanda :D z tyłu ramki klubowe z przodu brak :D
Nooo Panowie i Panie, dawno mnie tu nie było.. aż mi wstyd;p
co nowego w świecie;p?
Noo..Ciebie to już chyba najstarsi górale tu nie pamiętają :D
tak w skrócie Groszek sprzedał Alfę, Piotrek zamienił 156 na GT :D tyle się działo przez ostatnie 3 miesiące ;)
a i jeszcze rdk zmienił status z wolnego na żonaty :D
No to w sumie trochę się zadziało:) widziałem też że parę osób przybyło:)
a jak się sprawują auta?? Idzie zima.. może jakiś spot w przyszłości..???
Siema seba jak tam czy cos w moim temacie sie pytałeś? Pozdro
Degus, tez mi panewe obróciło, wał bokiem wyskoczył - 10k z nowym silnikiem. Udalo sie znalezc rarytasik, 50k przebiegu:)
u mnie jednak była nie prawidłowa diagnoza :)) otóż po wymianie głowicy (peknietej) MECHANIK ... (CHU,,,,,) nie zrobił szlifu głowicy ani nie wyciskał szklanek co spowodowało że jedna zatarła się. A teraz menda buli :)))) JAK SAMEMU NIE ZROBISZ TO DZIAŁAĆ NIE BEDZIE !!!!!!!!!!!! MECHANICY ZA DYCHE!!!!!!!!!!!!!
Degus napisz gdzie robiles ku przestrodze innym ;p
I napisz dokładny adresik to Radziu się do niego przejedzie:triniti:
:jester:
Bielik niestety u mnie nie ma takich tłumików :| a do Ciechanowa narazie się nie wybieram :| na wiosnę pojadę dopiero :)
Piotrek a Ty nie zamulaj tylko wpadnij do Płocka!!!! :)
Lepiej nie wpadac, niech przyjedzie swiadomie:)
No staram się, ale wiesz jak to bywa:)
Ty też miałeś być w zeszłym tygodniu, a jednak nie wyszło:)
No ja jestem aktualnie posiadaczem Citroena Berlingo 1.6 benz + podtlenek LPG sekwencja, tak więc jak by wasze diesle miały problem z odpaleniem w zim e możecie dzwonić hehe
Piotrek no miałem być ale plany się niestety zmieniły :) ale wciąż czekamy na Ciebie :D:D
Groszek napewno skorzystam hehe :D
Dluuuuuugo mnie nie było, więc witam ponownie zarówno starych jak i nowych Alfaholików.
Jak widzę zmiany, zmiany, zmiany...
Potrzebne mi na jakies 2-3 godz. blokady wałków rozrządu Macie moze takie ?
Nikt nie ma ? :(
Cisza :(
Na "Płock" rzadko kto zagląda...ja nie mam
Ale Belli smiga troche po mieście :)
Pozdrowienia dla kierowcy 147 za ustąpienie wyjazdu :) Dziś po 17 na Rębielińskiego
Rembielińskiego:P