hmmm ja mówiłem żeby na jutro przełożyć tego spota to nikt się nie zadeklarował :P
Printable View
hmmm ja mówiłem żeby na jutro przełożyć tego spota to nikt się nie zadeklarował :P
Ja tam mogę i jutro też przybyć na górny parking galerii rondo :P
ja tez moge tylko o ktorej ??
Witam i ponownie zapraszam na zlot AR połączony z imprezą Moto-Wośp 2014.która odbędzie się dnia 12.01.2014r. w Bochni na ul.Partyzantów 49 "TEXON" jutro podam oficjalny plan imprezy.
Tutaj filmik który ANET posłała już w świat a który jeszcze inni mogli nie widzieć z tamtegorocznej imprezy WOŚP na Texonie http://www.youtube.com/watch?v=i-tHwSqVe48 oraz kilka fotek z tejże imprezki https://plus.google.com/photos/10652...70363062983825 :) Wszystkich zainteresowanych alfaholików zapraszamy :)
zajebiaszcza impreza a w tym roku bedzie jeszcze lepsza :)
Mam taka nadzieję że pogoda i frekwencja dopisze!
ja sie staram rozpowrzechniac wszedzie gdzie sie tylko da :)
Bardzo dziękuję za pomoc!
I z niecierpliwoscia czekamy na plan imprezy :)
Rajdowcy dla WOŚP-u.
Bocheńska Grupa Rajdowa oraz klub samochodów terenowych Operacja Solny Gród, chcąc pomóc w 22 finale WOŚP, organizuje imprezę motorową przy ul. Partyzantów w Bochni. W programie znajdą się zmagania terenówek na trasie wytyczonej wzdłuż rzeki Raby, przejazdy samochodami rajdowymi, po zamkniętym odcinku specjalnym , zlot miłośników marki Alfa Romeo. Impreza odbędzie się w niedzielę 12 stycznia w godzinach 10 -15 tej, przed budynkiem firmy TEXON.
Program imprezy:
Godz. 10.00 – rozpoczęcie
10.30- 14.00 – zawody samochodów terenowych
10.00- 12.00 – prezentacja samochodów rajdowych
12.00-14.00 – przejazdy z kierowcami rajdowymi
10.00 – 14.00 – zlot alfoholików ( miłośników marki Alfa Romeo)
14.00 – 15.00 – licytacja gadżetów rajdowych i off-road
15.00 – zakończenie imprezy
- - - Updated - - -
Rajdowcy dla WOŚP-u.
Bocheńska Grupa Rajdowa oraz klub samochodów terenowych Operacja Solny Gród, chcąc pomóc w 22 finale WOŚP, organizuje imprezę motorową przy ul. Partyzantów w Bochni. W programie znajdą się zmagania terenówek na trasie wytyczonej wzdłuż rzeki Raby, przejazdy samochodami rajdowymi, po zamkniętym odcinku specjalnym , zlot miłośników marki Alfa Romeo. Impreza odbędzie się w niedzielę 12 stycznia w godzinach 10 -15 tej, przed budynkiem firmy TEXON.
Program imprezy:
Godz. 10.00 – rozpoczęcie
10.30- 14.00 – zawody samochodów terenowych
10.00- 12.00 – prezentacja samochodów rajdowych
12.00-14.00 – przejazdy z kierowcami rajdowymi
10.00 – 14.00 – zlot alfoholików ( miłośników marki Alfa Romeo)
14.00 – 15.00 – licytacja gadżetów rajdowych i off-road
15.00 – zakończenie imprezy
- - - Updated - - -
Oczywiście całość oprawiona i dobrą muzykę a na koniec imprezy koncert zespołu rockowego!
aaa nie lepiej było by konkretnie się zebrać np o godzinie 14 żebyśmy byli wszyscy a tak to takie rozpięte godziny :P
Impreza trwa od 10-15 jeśli ktoś ma więcej czasu może przyjechać wcześniej ale możemy też ustalić konkretną godzinę spotkania.
wiem wiem właśnie, ciekawe jak reszta się wypowie no ale np kto będzie chciał przyjechać od początku to będzie od początku do końca :) a ja bym był za tym żeby ustalić konkretną godzinę dla tych którzy nie dadzą rady bądź wolą przyjechać później :) więc ja myślę że koło 14 można by było zrobić taki ogólny zjazd :)
Może o 14.00 to za późno ale tak myślę że o 12.00 było by w sam raz :P
Zapraszam serdecznie nie ważne o której godzinie niech przybędzie jak najwięcej AR!
ja moge wpasc o kazdej godzinie to mozemy sie umowic ja sie moge dostosowac do reszty :)
Widzę że straszna cisza tu panuje!
ja zagladam codziennie ale ja mam duzo czasu narazie :)
Ja tak jak i moje dziewczynki napewno pojawimy się w niedzielę na WOŚP tak około 10 :D
Oki już prawie wszystko dopięte na ostatni guzik.
ja juz strasznie wyczekuje niedzieli tez pojawie sie od 10 :) jutro juz generalne sprzatanie hehe
No ja również postaram się być o 10.00 ale ze mną może być ciężko :P
Wytrzeźwiejesz do rana a jak nie to dzwoń na 503189529 to po ciebie podjedziemy :)
Mam nadzieje że nie porobię się ;p Nie może tam zabraknąć mojej 9 , nie wybaczyła by mi tego :P
Nigdy w życiu by Ci nie wybaczyła!
a jako prawdziwa kobieta bedzie zla do konca swojego zycia :P
Pozdrowienia dla kolegów (i koleżanki) z Bochni, wrzucam kilka fotek z dzisiejszego spotkania.
Załącznik 117845
Załącznik 117846
Załącznik 117847
Dziękuję wszystkim w swoim , Majki oraz najmłodszej alfaholiczko - WOŚPówki Martuni za świetne spotkanie na WOŚP Bochnia :) Miło było zobaczyć kilka alficzek na Bocheńskim terenie :) Dla Pani Prezes Anety , wszystkich offroadowców , rajdowców oraz wszystkich innych serdeczne podziękowania za super imprezę :) Fotki z dzisiejszego dnia podrzucę jutro :P :D
Było miło pomimo że zimny wiatr robił swoje . Podobał mi się patent z autobusem :) . pewnie wejdzie na stałe do programu na kolejne lata.
Pozdrawiam wszystkich których miałem przyjemność poznać i do kolejnych spotkań -------Bogdan
Autobus pierwsza klasa :) my rowniez dziekujemy za przemile przyjecie :) impreza super oby wiecej takich :)
Cóż mogę powiedzieć i dodać bardzo ale to bardzo dziękuję wszystkim przybyłym na zlot! Pogoda nie rozpieszczała ale jestem dumna z wszystkich przybyłych Alfaholików!
Pani Aneto to my czujemy się dumni że znalazła się kobieta "z jajami" i bezinteresownie ogarnęła temat. Czułem się trochu zakłopotany nie mogąc pomóc w takiej skali jak bym chciał.
Mam kilka fajnych pomysłów na przyszły rok i o ile mnie nie porwą kosmici nie dopadnie pomroczność lub inna ciężka przypadłość to mam nadzieje dorzucić swoje trzy grosze na miarę swoich skromnych możliwości.
Ale to za rok , a przed nami powitanie wiosny może w okresie letnim jakieś ognisko"integracyjne" społeczność ---- wszystko zależy od tego czy zdrowy rozsadek nie będzie blokował nam marzeń a nasze zady nie przyrosną do miękkich foteli:) ---Czego sobie i wszystkim życzę
Ps. Magda była na hali widowiskowej i doszliśmy do wniosku że impreza na Texonie spokojnie wpędziła Urząd Miasta i MDK w Bochni w kompleksy ---i tak ma być :)
Tutaj kilka fotek z WOŚP Texon :) Miłego oglądania :) https://plus.google.com/photos/10652...9868865?sort=1 :)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie i mam nadzieję że takich spotkań będzie więcej!
ja sie pisze na kazde :)
Bumarc mam pytanie odnosnie podpiecia alfy pod kompa czy byla by taka mozliwosc na najblizszym spocie (jesli bedziesz) podpiecia jej i sprawdzenia bo cos ja boli ;/ wyskakuje mi na tablicy w czasie jazdy ASR i nie chce sie nawet wylaczyc dopiero po zgaszeniu silnika gasnie a uslizgu kol nie bylo ;/ wiec prosil bym bardzo i byl wdzieczny az do zgonu :)
Na najbliższym spocie mogę ci podpiąć kompa tylko przed samym spotem musisz mi się przypomnieć żebym lapka do auta wziął :)
Napewno przypone bede bardzo wdzieczny :) ale tu cisza nastala :)
Bede zamawial sobie ramki ktos chetny ??
Moje autko po kilkudniowym odpoczynku na Texonie wreszcie wczoraj do mnie wróciło z prawie całym nowym przednim zawieszeniem :) To skoro już mam alficzkę to kiedy robimy jakiegoś spota? Proszę o szybkie odpowiedzi komu i kiedy pasuje :)