Przecież to jest specjalnie tak blisko żebyś mógł z czystym sumieniem swoją 156 przyjechać. Teraz mam nową 147, którą mogę spokojnie na spotkanie przywieźć w kieszeni ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...7_model_1_.jpg
Printable View
Przecież to jest specjalnie tak blisko żebyś mógł z czystym sumieniem swoją 156 przyjechać. Teraz mam nową 147, którą mogę spokojnie na spotkanie przywieźć w kieszeni ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...7_model_1_.jpg
Też mam taką tyle że srebrną 156 :P Dostałem w prezencie od Twojego imiennika :)
156 była na poprzednim. Z czystym sumieniem.
Ja też swoją dostałem w prezencie. Kolor się zgadza i nawet ma szarą (plastikową) skórę.
Wszystko na fotkach - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1004904
No a co do spotkania to pozwoliłem sobie wysłać kilka wiadomości do mieszkańców Szczecina i okolic :).
Kurde Panowie mi sobota odpada, a chętnie poznałbym BRAĆ alfistów. Chyba innym razem...
Mi niestety nie pasuje sobota:( co innego niedziela, no ale nie będę wprowadzał zbędnego zamieszania
Mi niestety sobota również odpadnie. Pracuję do 17 :( Za to wolna niedziela. Szkoda bo mam w domu 5io letnią Alfaholiczkę która bardzo chciała pojechać na: cytuję "Zebranie Alficzek"
To ja powiem tak.Jeżeli jest problem z sobotą to czemu nie przełożyć tego na niedzielę.Ci co chcieli na sobotę.Dacie radę na niedzielę?
Włodek pisał, że w niedzielę nie da rady stąd pomysł na sobotę. No i ostatnio też robiliśmy w sobotę. Jeśli większej ilości osób nie pasuje sobota a odpowiada niedziela to przełożyć można.
A mnie nie będzie! :/
Trudno.... co się odwlecze, to nie uciecze..... ;)
No to mamy już 3 osoby bardziej chętne na niedzielę, których w sobotę by nie było.
moze jakas ankieta? niech kazdy sie okresli powiedzmy w ciągu 24h i podliczymy glosy:) do wyboru: sobota godz. 12/niedziela godz. 12 (można wybrać dwie opcje)
1. rzelich - niedziela
1. rzelich - niedziela
2.Lukasz-niedziela
1. rzelich - niedziela
2.Lukasz-niedziela
3.richi102 - niedziela
To ja do listy jeszcze dopiszę dwie osoby:
1. rzelich - niedziela
2. Lukasz-niedziela
3. richi102 - niedziela
4. Dragon1967 - niedziela
5. darojaro - niedziela
6....
1. rzelich - niedziela
2.Lukasz-niedziela
3.richi102 - niedziela4. cuore - sobota i niedziela :)
1. rzelich - niedziela
2. Lukasz-niedziela
3. richi102 - niedziela
4. Dragon1967 - niedziela
5. darojaro - niedziela
6. cuore - sobota i niedziela
Dzięki za przesunięcie :)
Jak chcesz to możesz się przesunąć do góry ;)
Trza przełożyć na niedzielę, bez sensu żeby przez 1 osobę tylu nie przyjechało, najwyżej mnie nie będzie, trudno się mówi.
Jak dam radę to podjadę, bo w niedziele mam się zgłosić do szpitala ale nikt mi nie mówił na którą godzinę. Sądzę że jak bym się zgłosił o 15stej to by chyba nikt nie sapał?:/
Pozdro
Włodek,jak Ci nie powiedzieli na którą godzinę masz być z wizytą to spokojnie powinieneś się wyrobić:)
Mam się zgłosić do szpitala na operację nieszczęsnego kolana:/
To jak Panowie z tym terminem? Niedziela czy sobota...
Myślę, że jednak niedziela bo większej ilości osób ten termin będzie odpowiadał.
Spotkanie alfaholików Szczecin
Miejsce: Grota > Jezioro Szmaragdowe
Termin: 4 listopada godzina 12:00
Wyśle dziś info do osób do których pisałem wcześniej o zlocie.
Dzięki za wiadomości,ale nie gwarantuję.Wciąż ważą się losy mojej alfinki :-]
A syna z jego AR nie przyciągniesz?
Mnie niestety nie będzie, ale życzę dobrej pogody i udanego spotkania.
No to powoli wykrusza się towarzystwo:/Jak już pisałem jak dam radę to wpadnę przed szpitalem.
Panowie to kto w końcu będzie,bo zaraz się okaże,że sam się tam pojawię.Czekam na info,bo jeśli przyjadą dwie osoby to mija się to z celem.
Raczej jest mało chętnych, bo docelowo było coś około 6 aut. To na razie jest nas dwóch. Poczekam do wieczora ile osób jeszcze się zadeklaruje na przyjazd, jeśli będzie nas mało to jadę z rana na Niemcy.
Ja postaram sie wpaść. To może będzie nas trzech:)
1. Lukasz A.
2. richi102
3. Maxx
4. ....
Ja też będę, wydawało mi się, że ostatnia lista już była zobowiązująca:) inaczej byśmy nie przekładali na niedzielę
Panowie bez obrazy,ale jechać taki kawałek dla 5 aut przy beznadziejnej pogodzie wydaje mi się bezsensu.Tym bardziej Włodek który dymał będzie aż z Polic i jeszcze nie wiadomo czy przyjedzie z racji wizyty w szpitalu.Dajmy sobie może spokój a spota zrobimy jak będą śniegi przy uciesze naszej i tych którzy mają dzieci:)
Łukasz nie przesadzaj, wiesz że często jest tak że ktoś w temacie nie pisze a na spocie się pojawia. Ja wysłałęm chyba wiadomość do 50 osób przynajmniej dwie osoby napisały że będą w niedzielę a tu się nie udzielają więc myślę że z frekwencją źle być nie musi. A takie pisanie że odwołujemy itp może zniechęcić.