co tu tak wszystko umarło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
co tu tak wszystko umarło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tu pisać. Jak nic się nie dzieje. Zadnych konkretnych tematów. Nikt nic nie ustawia nie organizuje,pogoda wystraszyła chyba kolegów.
podjedz do nas zobaczymy co ja boli
- - - Updated - - -
podjec to zobaczymy co da sie zrobic
yo cały czas gdzieś jeżdzę i na razie kiepsko z czasem...nawet na rybki do Ciebie Damian ni ma czasu :/
w niedzielę ustrzeliłem oziego, w "nowej-starej" Alfie :P
i sobieskiego na niepodległości (wyjeżdzałem ze szpitalnej i mnie nie widział).
no i Artura w swojej niebiebieskiej "foczce"
pozdrawiam,
Adam
ja nie widzialem znajomej alfy:)
E SZLACHTA kiedy coś montujemy pogoda zaczyna się robić. A ty Adaś skącz tyle jeżdzić tylko wpadaj na fiszki.
Damian wpadnij do nas to pogadamy o jakimś grilu
Ciepło jest, trzeba skoczyć na Czechowice gnaty wyciągnąć i się poopalać;D
byłem teraz w niedzielę u Ciebie na "rybkach" nic nie brało :D ale za to się przynajmniej opaliłem :P
może w sobotę lub niedzielę 29/30 czerwca jakieś spotkanie u Ciebie zorganizujemy ?
są jacyś chętni ?
pozdrawiam,
Adam
ps. i podsyp trochę drogę dojazdową, bo prawie się tam zawiesiłem ;P
ja jestem chtny ,jak nigdy
No ja nie stwarzam jestem za a w dodatku mam urlop także montujemy grilla choby do samiuśkiego rana hej.
Hallo dzieje się coś tutaj. Co tak cicho. Może jakiegoś grilla byśmy strzelili. A wy nic.
Damian grilla to możemy już teraz zacząc ,za 5 minut ,,,,, co ty nato ?
Ozik Ty to już dziś miałeś grilla;D
Siema i wpadnie ktos 13 lipca o 14 pod katedre wszystkich swietych?
Gliwice
chłopaki jak coś to dajcie znać mogę podjechać :)
Przypomne kosciol wszystkich swietych w gliwicach godzina 14 jade swoim autem jedbak.. tym co beda juz dziekuje...
Witam
Koledzy z Gliwic miałbym prośbę czy ktoś wie gdzie można rzetelnie naprawić w G-cach swoją Alfunię?
Normalnie naprawy robię w ItalAuto w Katowicach ale teraz mają terminy na początek sierpnia a mi przegub któryś się odzywa (cyka pojedyńczo przy ruszaniu i hamowaniu silnikiem)
Nie wiem który to a chciałbym zdiagnozować to najpierw żeby zamówić przez neta właściwy bo w warsztatach za części to tyle sobie życzą co prawie w ASO
Napiszcie i doradźcie gdzie jakiś dobry i nie drogi warsztat w okolicy
Pozdrawiam
napisałem ci na priw wpadnij donas na urodzajna 4 w bojkowie 728 468 806
widzimy się pod da grasso koło 13.15 :-)
https://maps.google.pl/maps?ie=UTF-8...ed=0CFIQrwswBw
pozdrawiam,
Adam
Wielkie dzieki !! wasza obecnosc bardzo mnie ucieszyła!!! DZIĘKUJE!!!
up ....... tak coby temat nie umarł
I'm back
Dzięki Ozi
Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio widywane - zaparkowane i wypucowane 147 - Belini i borsuka, i jakaś nieznana mi czarna 166
z naklejką AH na tylnej szybie (okolice Gruszczyńskiego i UM)
Adaś - jesteś nie jesteś, obraziłeś się czy co?
Do zobaczenia na drodze
Siemka, co powiecie na spotkanie w sobote o 18.00? Będzie pare (narazie 4-6) osób z okolic Bytomia :D kupimy skrzynie Lechów Free i zrobimy bigiel haha
podaj miejsce
Dzisiaj 18.oo Kopiec w Piekarach
Panie i panowie. Polećcie jakiś dobry warsztat w Gliwicach, gdzie mógłbym wstawić moją 159 na oględziny. Zaczyna mi coś dziwnie szumieć na 2, 5 i 6 biegu i chciałbym, żeby ktoś kto się na tym zna tego posłuchał. Wstępnie umawiałem się z Marcinem Kowalskim (Cinsoft), ale od dwóch tygodni nie mogę się do niego dodzwonić, więc chętnie bym się przejechał gdzieś indziej.
czesc mozesz wpasc do nas posłuchamy na urodzajna 4 728468806
Dzięki, przedzwonię na początku tygodnia
Masz już tylko poniedziałek, bo z tego co wiem później chłopaki jadą na zlot do Kielc - więc tydzień ich nie będzie, zatem dzwoń do Darka i dopytaj czy znajdzie jeszcze chwilę.
Pozdrawiam
no miedzy 13 a 18 nas nie ma szalejemy na zlocie
Dzięki Archie za info. Chłopaki z Urodzajnej - dziękuje za przegląd i pomoc. Zyskaliscie stałego klienta :)