Jestem za! Za tydzien moze uda sie wleciec na chwile,a za 2 tygodnie jestem zupelnie wolny. Takze sie dopisuje do listy.
- - - Updated - - -
A,khot-cisnales,jak za Toba jechalem,czy nie wysilales Alfy? Bo w sumie podobnie jechalismy:)
Printable View
Jestem za! Za tydzien moze uda sie wleciec na chwile,a za 2 tygodnie jestem zupelnie wolny. Takze sie dopisuje do listy.
- - - Updated - - -
A,khot-cisnales,jak za Toba jechalem,czy nie wysilales Alfy? Bo w sumie podobnie jechalismy:)
Nie wiem, czy za tydzień wpadnę na tor, ale za dwa mogę gdzieś podlecieć.
K.O. - odcinki nie zobaczyła, ale 4-4,5k było - trzymałeś się równo, jestem ciekaw jak by to szło, gdybyś nie musiał odbijać w bok.
Jak pojechaliście - padła propozycja grilla na następnym spocie
U mnie tez odcinki nie bylo:] na nastepnym spocie z checia sie zmierze z Toba. Ale czuje,ze powyzej 100km/h zaczalbym miec problem z dogonieniem.
O grillu wlasnie myslalem,jestem za! Kielbachy z ognia nie zaszkodza.
Ja jak dobrze pójdzie to pojawię się na TD, a za 2 tyg na pewno wpadnę.
No grill byłby dobrą opcją ;)
No to w takim razie - umówmy się na jakąś konkretną datę i godzinę,
Myślę, że sobota będzie lepszą opcją - bo w niedziele pewnie będzie tam dość ciasno.
Panowie, a ma ktoś może jakieś ramki na miejscu żeby mi 1szt odsprzedać? Odkąd baba mi wjechała w zderzak z przodu jezdze z jakąś nędzna Valvoline ;s
szkoda że nie napisałeś wcześniej bo kilka dni temu zamawiałem dla siebie i zamówiłbym jedną więcej.
jakby ktoś był chętny na zamówienie - to ja się chętnie na 3 zapisze - zawsze to w zapasie miałem do kolejnej alfy ... ale po 156 zapomniałem zamówić kolejnych
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/265.jpg pozdrawiam ;)
Niezły spot;)
to nie spot tylko przypadkowe spotkanie na klasykach :D
https://www.facebook.com/media/set/?...8552396&type=1 może tym zachęce więszka ilość osób żeby przyjechała na klasyki ;D
Ja również pozdrawiam ;) i zachęcam do udziału w PKN.
Załącznik 96819
A tu zdjęcie z zeszłego tygodnia z trochę większą frekwencją :D
Ostatnio byli ode mnie ; D ale tym razem nie dali rady ; p
to jest co czwartek >?
Jeżeli 6ego będe w poznaniu to mogę wpaść
Dokładnie to jest co czwartek zawsze od 20 ;)
ogólnie to dobrze, że moja AR była umyta ;D bo inaczej to wstyd ;D
Czy ktoś się dzisiaj pojawi na klasykach ?
jak będzie pogoda to ja wpadne ;)
Ja również się pojawię jak nie będzie padać :)
no dobra a na sobote ktoś chętny na jakiś spocik ?
dzisiaj klasyki ? a o ktorej i kto bedzie może przyjade z niespasowanym zderzakiem :p
Z tego co mi się wydaje to od 20
o 20 na termach
Ja się piszę na sobotę jeżeli spot będzie przed 17 ;)
Widzę, że szykuje się dzisiaj duża frekwencja na klasykach :D
dobra dobra to ktoś z was tam będzie ? , stanę swoją 156 gdzieś w cieniu klasycznych aut bo nie wypada wjechać tam autem z 2001 r
Tak jak pisałem jak nie będzie padać to będę.
Myślę, że możemy stanąć po lewej stronie od wjazdu (parking dla nie-klasyków).
52.408025,16.976139 np. tutaj.
W sobotę jacyś chętni, jak będzie sensowna pogoda? Bo jak będzie tak, jak jest teraz, to ja dziękuję;)
Dla mnie spoko. Godzina właściwie obojętna.
Dla mnie też 15 pasuje ;)
W sobotę jak będzie lepsza pogoda to też się pojawię.
Pozdrawiam
ktoś był dzisiaj na klasykach ;D?
ja bylem przejazdem bo widzialem ich tam lecz nie wjezdzalem :) a tak widzialem 164 alfe na tych tam wlasnie klasykach :)
pewnie ze duzo soob nie bylo ;D
byście na alfaholicki spocik podjechali a nie tylko klasyki :)
a kiedy bedzie ??
sobota 15 ulica browarna - parking link do google maps jest kawalek wyzej
- - - Updated - - -
https://maps.google.pl/maps?q=52.395038,17.014495&hl=pl&sll=53.596951,15. 552281&sspn=2.611408,8.453979&t=h&z=16
Zawsze mozna połączyć spoty z klasykami ; D
Ja byłem na klasykach z tym że już nie alfa a kolega ze srebrnej 156 widziany krążył a nie podjechał w sobote niestety nie wpadne nawet na pione ale następnym razem podjade chyba że nie pasuje Seat :P