Załącznik 84528
Piastów przy Wydziale Mechanicznym ...identyczne auto;]
Printable View
Załącznik 84528
Piastów przy Wydziale Mechanicznym ...identyczne auto;]
Pozdrowienia dla kierownika beżowej 159 SW na S10 na trasie Szczecin-Bydgoszcz ;P Przeleciał koło mnie jak błyskawica, tylko pozdrowienie awaryjnymi zdołałem dostrzec :P
kto z alfaholików spedza urlop na Dolnym Ślasku? dzisiaj widziana czarna 159 SW na ZS*** w Szklarskiej Porębie przy wyciagach narciarskich.pozdrawiam :)
Czarna 156 na ZS 6***V z ramkami klubowymi widziana rano na Krasińskiego.
Dziś widziałem parkującą czarną 156 kombi na klubowych na Gorkiego.Numerów nie pamiętam,ale na 100% było ZS;)
....
Pozdrowienia dla kolegi, ktory mi zatrabil dzisiaj przed 12 jak zjezdzalem w Bydgoszczy do Piotra i Pawla, niestety troszke pozno sie zorientowalem ;/
A ja tam was widzę wszystkich bardzo często, niestety już nie jestem posiadaczem Alfy, a z mojego nowego samochodu jak migam to patrzycie na mnie jak na psychola :)
A ja z Ricardem dzisiaj sobie pomachałem:P
Koniecznie!
Idzie wiosna to pewnie w końcu jakiś spot się zorganizuje i pogadamy, a może wcześniej.
Dzisiaj około 16ej byłem jeszcze raz u Ciebie na podwórku, a tam Twoja 155, 156SW, moja 159 i mała jeszcze gdzieś jedną wypatrzyła jak odjeżdżaliśmy :D
Pod jakim nr. mieszkasz? Jak będę u Ciebie w najbliższym czasie i będzie v6 na podwórku to zadzwonię na domofon.
PZD
Ta 156 to jazza (Kuby) mieszka w bloku obok.
Pod 48.Tylko temat jest tego typu,że ja pracuję od 12 do 20,więc mimo,że paździoch stoi to ja w robocie jestem.Może widziałeś taką żółtą cytrynkę z napisem DHL na parkingu? Tym wynalazkiem się wożę w godzinach pracy:D
Dzisiaj na parkungu ZUT na Żołnierskiej czarny sportwagon na jasnych materiałach
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/03/59.jpg
Ten pod ZUT to ja :-)
Pozdrawiam,
Michał
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
159 widziana i pozdrowiona z odwzajemnieniem wczoraj, w Szczecinie na Mickiewicza
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
czarna 159 sw pomachane i odmachane na zaleskiego :)
No co robić...? O następcy 159 nic konkretnego nie słychać... A Giulietta jakoś mnie nie porywa:/
PS. Czy granatowa 159 na beżowych welurach ZGL to nie Twoja? Wczoraj widziałem taką na parkingu w Galaxy i wpadłeś mi na myśl;)
Któż to dzisiaj ok 16:30 czarną 156 na ZPL woził się na Bezrzeczu? Powiem więcej.Skręcał w Zaściankową:)
Dziś za pięć ósma widziana czarna 156tka na rondzie sybiraków. Nie odmachałem bo jeszcze spałem ;)
Pozdrawiam osobę, która wczoraj bodajże ok. 17 na Zawadzkiego zaparkowała swoje czarne 159 SW przy bankomacie. Jeśli dobrze pamiętam to rejestracja to chyba ZS 8840X
Tak coś czułem, że troszkę za późną godzinę podałem :D.
Pozdrawiam kolege z szarej 156 SW przed FL 2.4 JTD zaparkowanej kolo mojej na parkingu Outlet Park ;)
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę szarej 156 na blachach SL i ramkach klubowych zaparkowanego dziś rano na parkingu Fashion House w Gdańsku. Wizytówka za wycieraczką ode mnie +_-
a ja pozdrawiam kolege z czarnej 156 sw CGR ........ na klubowych ramkach mijanej dzis na rondzie w grupie, odzew byl na machniecie:)
pozdrowienia dla kolegi w szarej 159 na klubowych tablice WN ramkach widzianej dziś w Szczecinie na struga ;)