Pozdrowienia dla czerwonej 147 z ładnymi białymi felgami oraz ciemnej (nie zwróciłem dokładnie uwagi na kolor) 155 z koniczynkami nad kierunkowskazami, które widziałem dzisiaj na osiedlu Błonie w Lublinie.
Printable View
Pozdrowienia dla czerwonej 147 z ładnymi białymi felgami oraz ciemnej (nie zwróciłem dokładnie uwagi na kolor) 155 z koniczynkami nad kierunkowskazami, które widziałem dzisiaj na osiedlu Błonie w Lublinie.
Pozdro dla właściciela srebrnej 156 mijanej na trasie Zamość-Tomaszów. Wiem, było machane ale za późno zobaczyłem :P.
Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej w Zamościu na ulicy Lubelskiej około godziny ~19. Jechałem troszkę zawieszony i za późno ogarnąłem fakt, że są ramki alfaholików :)
Podro dla kierownika srebrnej AR 147 chyba po FL na LZ 47823 (jeżeli dobrze zapamiętałem) widzianego dzisiaj ok 11:30 na Oś. Majdan w Zamościu.
Pozdrawiam Alfaholika 156 który mnie przepuścił (alfa 166) rejestracja LKR, mieszkasz kolego na jaroszynie ? Bo ja tutaj przed jaroszynem :)
Pozdro dla czarnej Julki widzianej w Niemcach, chyba pytałeś na forum LKARu kiedy spotkanie, ale widziałem że około 20 już jechałeś w strone Lubartowa (blachy z Łajt stoku) ;)
Pozdro dla właścicieli czarnej 156 crosswagon na LLU widzianej w sobotę na parkingu pod Biedronką w Biłgoraju gdzies wczesnym popołudniem oraz pozdro dla czarnej 156 SW na chyba LZA albo LZ widzianej dzisiaj na trasie Biłgoraj Frampol ok 16:30
Pozdro dla ziomka w czarnej 159 sedan na blachach LJA widzianego w Staszowie na ul. wschodniej pod pizzerią akwarium :) machałem ale chyba ustawiałeś sobie navi :) ja jechałem 156 SW FL srebrną na TSZ z ramkami AH :)