Napisał
dawid2311
Było zimno... Padł pomysł by na czas zimy przenieść spot w inne miejsce gdzie parking jest osłonięty i jest cieplej. Do tego możliwość na wyciągnięcie ręki na kawę tuż pod nosem gdzie nie ma takiego zjazdu klientów przez okres świąteczny i sylwestrowy... Padł pomysł na Kaufland przy ul. Bardzkiej... Opisało się to miejsce , zdobiło zdjęcia dla oka jak to wygląda i poinformowało wydaje mi się sporo osób gdyż są osoby za tym pomysłem... teraz spotykamy się ze sprzeciwem i niepotrzebnym podziałem zdań... Organizujemy to chyba na tyle wcześnie puki jest jeszcze znośnie w kwestii pogody... A gdy zrobi się zimno na spocie pewnie pojawią się tylko 4 lub 5 aut bo zimno odstraszy... Czyli Ja , Ola , Gosia , Tomek i ci którzy się wyrobią z pracy lub nie stwierdzą że jest za zimno... Ja nikogo już nie będę nakłaniał do pomysłu zmiany miejsca gdyż jestem od niedana jak to któryś z kolegów zdążył nadmienić... Jest jeszcze cały wtorek i prawie cała środa... Proszę więc by koledzy i koleżanki w takim wypadku określiły miejsce gdzie mogli byśmy się spotkać by nie było rozczarowania że połowa ludzie jest np. na ul.Bardzkiej a połowa po staremu pod milenijnym.. Pozdrawiam