a dziękuję i wzajemnie :) zostawiłam karteczkę za szybą żeby było wiadomo od kogo :D Fiat od mamy, bo w alfie świeci "nietypowa" kontrolka z dystrybutorem paliwa :D
Printable View
Pozdrowienia dla kierowniczki z bordowej 156 SW, z ramkami klubowymi KWA, widziana na zakopiance dziś po 7 rano ;)
pozdrowienia dla blizniaczej 147 oramkowanej (SG) stojącej dzisiaj popoludniu na rondzie w olsztynie koło częstochowy :)
Pozdrowienia dla Pana w białej Giulii chyba 1300:confused: na żółtych blachach widzianego na Czajki w Gliwicach wczoraj popołudniu, szok :eek::eek::eek:
A ja pozdrawiam bliźniacza 147mkę też verde acero na blachach SD spotkana na 94ce;] i kierowniczkę 156SW KOL też na trasie 94 nie powiem pięknę autko i piękna kierowniczka:D
OT
aniucha wkoncu trafiłem na to oramkowane seicento. Potwierdzam na przyciemnione szyby z tyłu i jest czarne.
Więc chyba Twoje :)
END OT :)
Też widziałem w Gliwicach to auto. Nawet jechało za mną chwile :)
jak wjezdzalem od strony cz-wy to odrazu się rzuciła w oczy... jeszcze taki sam kolorek... i nawet felgi :) chciałem się gdzies tez wcisnąć blisko Ciebie ale niestety wszedzie bylo za ciasno i pojechalem na płatny...
PS. zapraszamy na grilla do olsztyna... jest temat w tym dziale :)