Niema sprawy,do uslug i zapraszam bo mam czym poratowac kolejnych:)
Tak Czarny taki wzor wchodzi nawet na zaciski brembo z alfy 166 bez koniecznosci stosowania dystansu
Printable View
Niema sprawy,do uslug i zapraszam bo mam czym poratowac kolejnych:)
Tak Czarny taki wzor wchodzi nawet na zaciski brembo z alfy 166 bez koniecznosci stosowania dystansu
czyli juz mnie to nie dziwi, ze nieraz na allegro staly brery na tych felgach, a my sie zastanawialismy wtedy co handlarze porobili z tymi brerami. Wszyscy mysleli, ze tylko ori 17" wchodzi na duzy zacisk,a tu jednak i 16.Probowales misiu inne ori 16" zakladac na duzy zacisk??
nie niestety nie mialem wtedy jeszcze brembo jak mialem inny wzor,ale jesli maja et 34 to powinny wejsc,wiem ze alces1 mial 16 ale z julki z et 41 i bez dystansu nie daly rady
Udało mi się dzisiaj założyć kółka, autko brudne i foto zrobione na szybko, ale uwierzcie felga na żywo wygląda "zacnie" ;) jak pogoda dopisze to umyję auto i zrobię lepsze foty. http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=133533&stc=1
Nie robiłeś zdjęć z bliższa, bo dekielki Opla głupio na Alfie wyglądają, co? ;)
A tak poważnie to myślałem, że bardziej będzie "czuć Oplem", ale nie jest źle. Postaraj się o jakieś lepsze zdjęcia, wówczas będzie można lepiej ocenić.
Pozdrawiam.
- Rafał
Jak dla mnie bardzo ładnie się prezentuje na tych felgach :)
Hmm. No fajnie na tych z Opla wygląda :) Czyli rozumiem, że felgi z Opla podchodzą bez problemów jeśli chodzi o ET, miejsce na zaciski itp? Poza pierścieniami pewnie, ale to pryszcz.
Opel ma też 65 wiec bez pierscieni