Kłamczuszek i zapytaj dlaczego nie zaznaczył bezwypadkowy? Bo właścicielem został 20.08.2018, natomiast zarejestrował 01.03.2019, a ogłoszenie męczy minimum od listopada.
Printable View
Zagadałem do niego to dostalem taką odpowiedz ;/
Samochód zakupiłem w zeszłym roku od firmy zajmującej się sprowadzaniem samochodów do Polski.
Przebieg udokumentowany jest fakturą z francuskiego ASO Alfy Romeo, która jest wystawiona na wymianę rozrządu wraz z pompą wody (kwota 550Euro), na fakturze wpisany jest Vin pojazdu oraz przebieg.
Samochód wyprodukowany z końcem 2012r, ale pierwsza rejestracja miała miejsce w 2013r.
Jestem pasjonatą marki Alfa Romeo, od dwudziestu lat użytkuję samochody tej marki. W mojej bogatej historii przewinęło się już ich sporo, począwszy do AR 146, poprzez 156, 147, 159 itp. Ten egzemplarz Giulietty zakupiłem dla żony, ale niestety nie odnalazła się w tym samochodzie. Woli swoją poczciwą Alfę 147.
Natomiast ja posiadam Alfę 159, zatem Giulietta nie znajdzie u nas swojego miejsca na dłużej, stąd też decyzja o sprzedaży.
W związku z tym, że mam spore doświadczenie z tą marką, mogę z całą pewnością swoimi obserwacjami podczas jazdy ocenić, że przebieg jest wiarygodny, co jak wspomniałem powyżej potwierdza również faktura z serwisu.
W książce są chyba tylko dwa wpisy (ale ze względu na przebieg nie mogło być ich raczej więcej).
Cóż więcej mogę powiedzieć, samochód spisuje się wyśmienicie. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony relatywnie niskim spalaniem oraz elastycznością tego silnika, który jeśli to dla kogoś ważne, bardzo dobrze toleruje LPG, więc nic nie stoi na przeszkodzie by taką instalację w nim zamontować.
Zapewne ciekawi Pana przeszłość wypadkowa. Nie jestem lakiernikiem, ale zdaję sobie sprawę, że większość samochodów oferowanych do sprzedaży miało na sumieniu jakieś mniejsze lub większe przygody. W tym konkretnym egzemplarzu z pewnością był lakierowany prawy tylny błotnik.
Samochód bez problemów przeszedł badanie techniczne, jest zadbany, wnętrze bez żadnych przetarć tapicerki, uszkodzeń plastików itp. Zawieszenie doskonale wybiera nierówności, skrzynia biegów pracuje z fantastyczną dokładnością, turbiny w ogóle nie słychać, nie ma żadnych wycieków itp.
To tyle z mojej strony.
Pasjonat marki, który "z całą pewnością swoimi obserwacjami podczas jazdy może ocenić, że przebieg jest wiarygodny" przy okazji "myląc" moc, a taka lala nie może się sprzedać od pół roku :)
czyli całkowicie ją skreślić z obserwacji czy poprostu jechać z nią na przegląd lub ze znajomym mechanikiem??
Możesz jechać i oglądać ale po takim bełkocie handlarskim i braku wiedzy ile km ma silnik, odpuściłbym... Gdyby była ok to już dawno by się sprzedała...
Sprawdziłem tego sprzedawce od tej czarnej julki i on jest tutaj na forum stałym użytkownikiem i rzeczywiscie ma wpisane te alfy w posiadaniu - ponad 6000 postów od 2007 roku - więc może pisał prawde??
Wiek 39
Informacje o alces1
Samochód:
AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV, AR Spider 3.0 V6
Numer rejestracyjny:
KBC XXX13
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/uzyt...#ixzz5m8HGTseC
a po wpisaniu jego nicku w google to widać po zdjeciach że maniak alf ;/ pełno zdjęć z Bocheńskimi rejestracjami i dużo wpisów. Więc to chyba nie handlarz ;/ już sam nie wiem co o tym sądzić
Cześć, mój kolega poszukuje Julki dla swojej kobiety. Wybór padł na 1.4 120KM, obowiązkowo białą ( życzenie kobiety )
Czy ktoś będzie tak dobry i zweryfikuje VIN ??
ZAR94000007006453
Z góry dziękuje.
Planuje zakup używanej giulietty, mam na oku jedną, z polski, od 1 właściciela, przebieg niecałe 70k
Vin: ZAR94000007092910
Mogę prosić o sprawdzenie?