A ja pozdrawiam kierownika błękitnej 156 mijanej wczoraj po 23 na dawnej E16 w stronę Katowic - pomrugane :)
Printable View
A ja pozdrawiam kierownika błękitnej 156 mijanej wczoraj po 23 na dawnej E16 w stronę Katowic - pomrugane :)
Pozdrowienia dla Ligara widzianego dziś na parkingu KA około południa, felgi zajebiste:D
A ja pozdrawiam kremową 156 na ramkach, która mi "ustąpiła" miejsca przed M1 dzisiejszego popołudnia oraz Giuliette widzianą w tamtych okolicach bez ramek.
Oraz srebrną 147 na ramkach, która stała przed Silesią (wstydziłem się podejść :D ) Giuliettę na parkingu Silesii ale tym zakrytym (bez ramek ;x ) Oraz 2 x 156 po FL bez ramek w okolicach tunelu w Katowicach :)
Pozdrawiam kolege z kremowej Alfy 156 widzianego na Korfantego w Zabrzu koło Kaufalndu
Pomrugane odmrugane :-)
Pozdrawiam bordową Julkę CB... widzianą w Oświęcimiu przed 13:00 - jechałem za nią, mrugałem i nic, bez odzewu
pozdrawiam widziane dzisiaj zaparkowane alfiki :)
1. w Katowicach na Raciborskiej oramkowana 166 bordowa (pewnie ktoś z bankowości :) - ja osobiście na ASP ;) )
2. w Sosnowcu na Jagielońskiej oramkowana granatowa 156 SW KOL...
pozdro600 :)
po całym dniu męczy mnie myśl czy to oby na pewno była na tej Raciborskiej 166 ;) bo śmignąłem tylko obok i tak lewym słabszym okiem zauważyłem ;) mogła to być też 146
Pozdrówka dla 166 na karpackiej dzisiaj - awaryjki były :)
Pozdrawiam Robaka :D, widziałem Cie dzisiaj po 5:30 na Witosa jak stałeś na światłach :D
Masz chłopie szczęście ze nie jechałem swoim bo bym cie zamrugał długimi na śmierć :D
Fajnie spotkać jakiegoś klubowicza na drodze :)