niezły wynik! niedługo nie będziesz mial okazji go poprawiać, bo dzięki rządów twoich ulubieńcow wywalą nas z UE i bedziemy poddanymi ruskich. A wtedy szlaban na zagranice.
Printable View
Po niespełna dwóch tygodniach od zakupu, średnie spalanie z komputera to 7.4l/100km. Jest dobrze, zwłaszcza, że poprzedni właściciel miał średnie spalanie na poziomie 8.5l (On jeździł głównie w mieście, ja mam codzienne dojazdy do pracy między dwoma miastami). Silnik po lekkim modzie na 192KM. Ciekawe co pokaże dystrybutor przy kolejnym tankowaniu, czy dane się pokryją ;). Dodam, że moja ar156 1.9 16v ma średnie spalanie z ostatnich 10 miesięcy na poziomie 5.93l więc ciutkę boli te dodatkowe 1.5l w kosztach dojazdów;p
Lekki mod 193 km ? Naprawdę? 1.9 jtdm ? To raczej chyba już raczej obszary górnej granicy :-)
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Nie słyszałem nigdzie by dało się 1.9 podkręcić na więcej niż 180KM! Ładny wynik, coś więcej było robione oprócz zmiany mapy?
Dokładnie, chodzi o 2.0 :)
Faktycznie nie zauważyłem, że 1.9 dotyczyło 156. ile max można wyciągnąć mapą z 2.0? Widziałem najczęściej 210KM