Te 20" są po prostu boskie. Na GTA bym je widział. Jak te cudeńka się nazywają?
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Te 20" są po prostu boskie. Na GTA bym je widział. Jak te cudeńka się nazywają?
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Przecież to 7.5 cała wiec ci wejdzie idealnie ;)
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Taa :P ale zanotowałem dane i sprzedającego.. jak już będę miał wolną gotówkę to możliwe że przedzwonię coś ponegocjować.. bo te fele mają potencjał spory.. z naciągiem byłyby na pewno to w sumie te ET nie byłoby takie złe..
Heheheh nie pamiętam jakie te felgi mają ET i szerokość ale nawet jakby miały powiedzmy 8" i ET35 to ...matko boska opona to z 215/30/20???? Druga sprawa ,że na tej sławnej 156FL sedan zrobionej ala Autodelta ( poszerzanej ) zapodane są 20" ale tam jest gdzie takie koło wsadzić Załącznik 112205 . W "zwykłej" 156 dobrze wyglądają 19" tyle ,że mocno niski profil i zejscie -40 albo i lepiej żeby to wyglądało jak trzeba . Jednym słowem - bez gwintu się nie obejdzie . Ja mam 18 cali i na -40mm wygląda prawie jak seria .
- - - Updated - - -
Taka specyfikacja felgi jak najbardziej OK ( normalna ) . 225/40/18 w sumie kulać się będzie ale jak już pisałem wczesniej - przy obładowanym bagażniku ( tesciowa + 2 łopaty ) może przytrzeć o tylne plastikowe nadkole . Z kolei z przodu co niektórzy mają problemy z obcieraniem przy pełnym skręcie o pokrywe skrzynie biegów ( ja tego problemu przy takim zestawieniu nie miałem ) więc jak miałbym zasugerować bezpieczne gumadła do takich felg to 215/40/18 które też aktualnie woże na moim dupowozie na przodzie :D
Dzięki za opinie i pomoc
Załącznik 112423Załącznik 112424
Tak wyglądają te, do których się przymierzam. Sprzedający chce za nie 1200 złotych. Mi się podobają:). Co sądzicie?
Na przód rzeczywiście bezpieczniej byłoby zapodać oponki 215, ale potwierdzcie mi, czy na felę 8 cali szeroką można dać opony 215 (czy to będzie dobrze razem wyglądało?). Tył pewnie lepiej 225?
można dać.
Pany patrzcie te felgii
http://allegro.pl/aez-excite-dark-19...669213966.html
malinaaaa by była na GyTy!
Nooo, ciekawe. Do 156 wejdą? ;) W piątek jadę tam oglądać tą GT dla Szkodnika, to mogę podjechać obejrzeć je na żywo.
do 156 tez wejdą ;)