pozdro dla kolegi z czerwonej 147 GTA w gliwicach na osiem8 , i belle kolegi KULI-iego która stała wypicowana pod domem :)
Printable View
pozdro dla kolegi z czerwonej 147 GTA w gliwicach na osiem8 , i belle kolegi KULI-iego która stała wypicowana pod domem :)
Pozdrawiam kolege trebor w czarnej 145 spotkanego na ulicy dąbrówki. Niestety kolega mnie nie poznał bo hyunaiem jechałem.
pozdrowenia dla Fafy :) jego alfa stała w myslowicach :)
kuli no troszke tam się kręce wiec do zobaczyska :)
Dziękuję Wam, miła i zaskakująca niespodzianka :-)
Nie ukrywam, że bardzo mnie zaintrygowała karteczka przylepiona od wewnętrznej strony szyby. W pierwszej chwili pomyślałem o panach w mundurach ale otrzeźwienie przyszło równie szybko - nie wpychaliby paluchów na drugą stronę.
a ja chcialam pozdrowic kolegę Darek-1989 wczoraj na krakowskiej przy BP o godzinie okolo 13,30, mrugalam ale niestety nie bylo odzewu a to moze za sprawa taka ze nie jechalam Alfa tylko Skodą Romeo :D:D
i jeszcze sznownego kolege żuwika piekna Alfą 166 wczoraj na osiedlu polskich skrzydel o godzinie 19,15:)
nie trzeba było wpychać bo szybka była uchylona ;) powiem Ci że chyba najpiękniejsza 75 jaką widziałem, rzuciła mi się w oczy jak tylko na tą ulicę wjechałem :)
A ja pozdrawiam kolegę ze 166 po FL na blachach KOL dziękując za chwilę jazdy i rozmowy oraz kolegę z ciemnej (chyba granatowej) 145 na blachach KOL widzianego wczoraj późnym wieczorem w Krk na al. Pokoju, jechałem z Kefirkiem jego 166 :) była łapa
Pozdro dla oramkowej 147 błekitno-kamaleon? :D który stał dziś o 9.00 pod ITALAUTO w Katowicach ;) to wojtek ma taką? czy kogo to? (rej zapomniałem ) :D