159 jest w IRL bardzo mało, zresztą julek i mito też. Niestety większość 156/147/166 była tu sprzedawana z T.S.-ami a Irlandczycy specjalnie o serwis nie dbają...
Printable View
Dla wszystkich zainteresowanych i byc moze chetnych.
Spotkanie ICCI zostalo z roznych wzgledow przesuniete na 19 Maja - mam nadzieje ze kilku z was sie pojawi
http://italiancarclubireland.com/icc...tart=40#p14199
- - - Updated - - -
A i jeszcze Alfaowner organizuje spotkanie w czerwcu: http://www.alfaowner.com/Forum/republic-of-ireland/376334-ao-republic-of-ireland-dungarvan-to-the-vee-9-june.html#post5302544
Ze nie ma takiego tematu to zapytam tak z głupiego więc nie karćcie mnie od razu :)
Za kilkanaście dni lecę do IRL.. mam nagraną robotę, mieszkanko u wujka także o tyle jestem spokojny
Chciałbym się dowiedzieć co muszę wiedzieć/mieć/posiadać zeby wszystko było ok
Z tego co wiem np mogę na PL prawku śmigać ale zeby jeździć autem czyimś to jakieś ubezpieczenie trzeba mieć?
Ogólnie prosiłbym kogoś kumatego o oświecenie mnie w "ABC IRL" :) Będę wdzięczny i jak kupie tam w przyszłości belle to i na spota zawitam także odwdzięczę sie kolegom z forum :)
Mazesz smigac na PL prawku. Ubezpieczenie dopisane jest do kierowcy a nie do pojazdu. Do tego musisz podatek drogowy oplacac w zaleznosci od pojemnosci do czerwca 2008 a od w zaleznisci od emisji spalin. No i standartowo przeglad musi byc.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
W jaki rejon Irlandii zawitasz?
- - - Updated - - -
Na polskim prawku możesz śmigać a codo uzbezpieczenia to jesli masz zniżki w PL to podjedz do ubezpieczalni i niech Ci je wydadzą,większość towarzystw honoruje znizki z PL.
- - - Updated - - -
No to w maju myśle,że zawitam :)
- - - Updated - - -
Kiedyś to może i było mało,ale teraz już troche dziewiątek śmiga przynajmniej u mnie na północy :)
Fakt, Giulietty nie widziałem żadnej. A Mito może raptem 2:/
Co ciekawe to Angole mają sporo AR i bardzo dużo z nich w pakiecie TI.
Jony88 do Dublina lecę 17go i mam nadzieję ze dłużej tam zawitam :)
Ktora czesc dublina? ;)
Aha u mnie to sporo jest 159 ;) widzialem pare mito i zuliette tez;)
- - - Updated - - -
Aha...dzisiaj wreszcie auto odbieram...
Alfina wrocila do domu :)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2