Jak będzie okazja i znajdzie się czas to dam znać. Bo specjalnie po to, aby się tylko przejechać... nie robię tak ;)
Printable View
To komuś zostaw kartkę za wycieraczką.
Jeżdżąc Alfą trzeba machać, bo inaczej ktoś jest burakiem? Jeden macha inny nie. Jak kto chce. Obowiązkowo to trzeba pasy zapinać, ale jeszcze nie machać.
Nie podoba mi się sformułowanie "kobieta, która nie ogarnia, ze jedzie inna Alfa". Co to za określenie w ogóle? Znam mnóstwo mężczyzn, których mogę podsumować jak Ty - też nie ogarniają, że jedzie druga Alfa - bo również nie machają. Masz jakiś dziwny podział - kobieta nie macha, bo nie ogarnia a facet nie macha, bo jest tylko mało fajny (czyli nie chce mu się ). Zastanów się chłopie nad swoją wypowiedzią jeszcze raz.
Macham tylko "ramkowym" i Muminowi, chociaż nie ma ramek :lol:
Było szczelnie zamknięte, ale przy upadku pod wpływem ciężaru (wiaderko 5-litrowe) zniekształciło się i wypchnęło pokrywkę :)
Myślę, że to znak żeby wolniej pokonywać zakręty wioząc takie rzeczy, ale brera też może być ;)
Ja zrobiłam tak: zatrzymałam się w Nowej Wsi Legnickiej, pozbyłam nadmiaru farby z dywanika, wytarłam boczek a potem w Małuszowie zajechałam na myjnię do znajomego, który mi zmył niezaschniętą farbę z dywanika karcherem ;) Trochę zostało ale już chyba z tym nic nie zrobię :)
:offtopic: co to. za określenie??? zwyczajne i tyle. ja także widuję na drogach kobiety,które nie ogarniaja niekiedy przepisów drogowych(taki przykład).Niekiedy widuję także mężczyzn,którzy owym kobietom w ogóle nie ustępują pod tym względem.Kolega z kolei widział za kółkiem kobietę i o niej napisał... po co to fuczenie od razu.szanujcie się a nie od razu z pazurami! PS. zreszta założę się,ze nikogo nie miał za "buraka" czy coś tam innego...
@eMka nadal mnie nie rozumiesz i chyba nie chcesz zrozumieć. Nie mam nic przeciwko kobietom, po prostu zauważyłem daną prawidłowość w mojej okolicy. Mam dziewczynę i ją szanuję. Mam dwie siostry oraz mamę i je szanuję. Mam babcie, ciotki, kuzynki, koleżanki, przyjaciółki itd. - je również szanuję.
Za to kolega gcredhot18 na pewno zdałby "czytanie ze zrozumieniem" i "wiedzę o społeczeństwie" :D