Tylko raz zdarzyło mi sie tam byc jak mieli "ognisko" ;)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Tylko raz zdarzyło mi sie tam byc jak mieli "ognisko" ;)
Moja bella idzie dziaj spowrotem do doktora... niestety nadal cieknie...ale chyba tym razem zbiornik wyrownawczy bo jest caly mokry i znika tylko w jezdzie do tego samego poziomu...temp w normie... robili test cisnieniowy 2 razy i odpowietrzali...samochod chodzil 4 h i nic wtedy noe wykryli...po przejechaniu 200km pojawilo sie to gowno...dobrze ze zobaczylem pod maske...
Jony88 ja bardzo chętnie z Tobą bd śmigał :)
piszę sie bez problemowo :)
A jak juz sie dorobie na tą białą 159TI z DoneDeal to będziemy latać w Polskich barwach 159kami :D
Białą i Czerwoną :D (tak patriotycznie) he he
eee spoko :D
17go dopiero przylatuje
ale jak mnie zgarniesz ze sobą to ok :)
na mnie nie licz ze gdzies trafię bo puki co to nawet nie wiem jak Dublin wygląda ;]
nom niestety :/ sprawdzili wczoraj....schodzi tylko w czasie jazdy...ale w reszcie ukladu sie utrzymuje.... dzisiaj beda sprawdzac i jezeli to nie zbiornik to moze dzisiaj odbiore ;) sugeruja ze to moze opaska nie trzyma ( opaska podtrzymujaca przewod odchodzacy od zbiornika....). Ze zbiornika schodzi prawie calkowicie wiec mozliwe ze jezt mokry od tej glupiej rurki ktora pod cisnieniem pryska wszedzie gdzie sie da :(
Arthrm mam nadzieje ze to to co piszesz
ja kiedyś miałem takie przeboje z układem chłodzenia i okazało się ze to puszczałą uszczelka pod głowicą
skończyło się remontem całej głowicy... ;/
nie no umnie olej jest ok ;) sprawdzili to.... zero plynu w silniku....
mam nadzieje ze na dniach odbiore auto ;)
u mnie z olejem tez było wszystko idealnie
była jakaś mikrodziurka do czasu aż to rozdarło wszystko ;/
a wtedy miałem niemały wydatek badź co bądź nie w alfie ale fakt faktem :)