Pozdrawiam Pana w ciemnej alfie na klubowych ramkach, który jechał za mną i się przyglądał, koło godziny 16 w Gliwicach - skręcałem z Bojkowskiej na parking dawnej kopalni "Gliwice" - tam gdzie teraz nowe budynki stoją.
Printable View
Pozdrawiam Pana w ciemnej alfie na klubowych ramkach, który jechał za mną i się przyglądał, koło godziny 16 w Gliwicach - skręcałem z Bojkowskiej na parking dawnej kopalni "Gliwice" - tam gdzie teraz nowe budynki stoją.
Pozdrawiam czarną GT (SPS...), z którą mijalem sie w Rajsku koło 8:00 - łapki były :)
Pozdro dla czarnej 166 w Piekarach Śl. koło ronda ..jechałem na rondzie i byłem bokiem
więc nie mogłem mrugnąć ..aa był kolega zbyt daleko żeby łapką machać :P
PS.
kurde... te 166 to mają mega prezencje ;)
pozdrowienia dla czarnej alfy 145 widziałem ją jak toczyła się do świateł na ul. chrobrego za samochodami na rajd:)
Kto zaparkowal czarne MiTo z ciemna felga przy Placu Wolnica? Na klapie naklejka klubowa :)
Pozdrowienia dla kierownika AR (byłem trochę rozkojarzony, ale jeśli się nie mylę 156) spotkanego na Piłsudskiego w Rudzie. Łapka była.
Pozdrawiam dla kierownika 159 o numerze ST.... jadącego w stronę szczyrku około 19 :) Pomrugano :)
Pozdrowienia dla GT, widzianej na ul. Wincentego Pola w Katowicach :)
Załącznik 24063
Mam nadzieje ze to jest GT od nas :),
a ja pozdrawiam siwą 166 piątek a4 kierunek Katowice ok 13 tej ja zjechałem za realem na na 86 ty na kraków ( a chciałem sobie oszczędnie pojechać :P ale wiem że ktos mi alarm nastawił na 2 paki :) hehe )