Jakby było kilka osób chętnych to ja reflektuje na spota w ten weekend :)
Printable View
Jakby było kilka osób chętnych to ja reflektuje na spota w ten weekend :)
Kupię Golfa w TDI... Najlepiej z czerwonym I :P
Trebor. Sprzedajesz 156?
Proszę Państwa, Michał pisze ze chciał by kupić Gulfa TDi a tu zero odzewu ;), padła propozycja spotkania - tylko Piotrek chętny :), czyżby temat Lista N.Sącz umierał ?????????
Czy jest na sali kierownik ???? co by tu jakiś porządek zaprowadził ;)
Hehe. Ten temat od zawsze żyje własnym życiem. Najlepiej to wie Laska. :p Reszta chłopaków zajęta mierzeniem kto ile ma centymetrów. Hehe. I najlepsze że chodzi o to kto ma mniej. :p ...do asfaltu oczywiście. :p
Acha. I jak coś to potrzebuję wał w nominale albo tani silnik. :p Jak nie znajdę to naprawdę kupuje Golfa. :p
Powoli mnie co innego bedzie zajmowac;)
- - - Updated - - -
Proszeee;
http://allegro.pl/show_item.php?item=3491259041
Trochę za dużo jak za silnik do 156. :) pół wartości złomu... A gdzie założenie... Gdzie osprzęt... Komputer...
Ale z takim zawiasem to o krzakach można zapomnieć... No chyba że się ma Crosswagona albo umiejętności Grześka. :p
trzeba robić spota!:) tylko kurde ja weekendami nie dam rady do października przez cudne 3 korony... a potem lada chwila i zima będzie i już wogóle nie wyjade z garażu, ale może ktoś się chłopaki zlituje i będzie po drodze mnie brał;)
jestem, jestem wszystkiego pilnuje.. :P :)
co do najblizszych spotow to Ja chyba, tez bede musial sie do kogos usmiechnac zeby mnie zgarna, bo kiepsko Mi idzie z tymi oponami, ha ha :) Alfa stoi juz 2 tydzien :) ale mysle ze na spota w Strozach juz bedzie wszystko gotowe.. :)