Pozdro dla srebrnej 159 1.9JTDm wjeżdżającej dzisiaj o 8 rano na parking Politechniki od strony Al. Jana Pawła :P
Printable View
Pozdro dla srebrnej 159 1.9JTDm wjeżdżającej dzisiaj o 8 rano na parking Politechniki od strony Al. Jana Pawła :P
Pozdrowionka dla kierownika
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=170176&stc=1
Dawno mnie nie było, ale to pewnie o mnie chodzi, jeżeli o trasie Lublin - Świdnik mowa. Także dziękuję bardzo i wzajemnie pozdrowiam z AR 147 :)
Tym samym dołączam i pozdrawiam kolejnych dwóch właścicieli Alfek, z któymi mijałam się tego samego dnia na Lotników Polskich w Świdniku. Jednej czarnej 156 na blachach z innego województwa (bez ramek) i drugiej, na ramkach, której właściciej mi ślicznie pomachał :)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 na klubowych ramkach i blachach LBI... widzianej dzisiaj jak na przystanku stoi przed Niemcami koło Lublina
Pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianego dzisiaj około 7 rano na wojciechowskiej koło Lipniaka.
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 166 na klubowych ramkach byłem w centrum motoryzacji rano i stała zaparkowana :D
Pozdrowienia dla Białej 4C od białej 159 :) mijalismy sie i widzieli oczywiscie na obwodnicy Biłgoraja. Na zywo mistrzostwo swiata !!!
To 4C z Podkarpackiego Klubu zapewne :)
Jarek ;)