Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 sw po lifcie widzianej dzisiaj przed o 18 jak wyjeżdżał z puławskiej w Sikorskiego
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 sw po lifcie widzianej dzisiaj przed o 18 jak wyjeżdżał z puławskiej w Sikorskiego
pozdrowienia dla plażowiczów z zagłębocza ( biała 156 i czerwona 146 ) blaszki LU i ramki LKAR
Pozdrowienia dla szarej 166 na ramkach i rej WG wczoraj po północy na trasie Waw-Lbn od Żyżyna do samego zamku w Lublinie. Dzięki za wspólny lot! :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie zauważyłem kolego @matiniunia bo w ostatniej chwili Ciebie zobaczyłem bo bym wypuścił z ebys mógł wyjjechac :-)
Pozdrowienia dla Alfisty spotkanego w sobotę w Bełżycach pod myjnią (moja pamięć do imion jest niestety wyjątkowo krótka).
Było by miło jak będę w Lublinie. Powiedz gdzie najlepiej i w miarę niedrogo sprzęgło mogę naprawić bo jeszcze jak się widzieliśmy to wszystko działało a jak wróciłem do Zamościa to twardo i czasami ze zgrzytem biegi wchodziły. Uślizgi na trasie też miałem powyżej 3500 rpm. Może nie wszystko jest dowymiany.
Z góry dzięki.