Ładne te z Audi...widzialem je na TT w matowym graficie, miodzio, pasują do 159
Printable View
Ładne te z Audi...widzialem je na TT w matowym graficie, miodzio, pasują do 159
Wzór RS :-)
ja mam kolor nadwozia grigio argento więc felgi w graficie bardzo mi pasują , myslę że bedzie fajny kontrast
Mógłby ktoś zrobić wizualizację felg RS na Sportwagonie? Interesuje mnie jak by to wyglądało. Z góry dziękuję ;-)
Jakby komuś były za duże felgi 18,19,20" to z chęcia zamienie za dopłatą na moje 16" na których kupiłem "9"ke . Zdjęcia w moim temacie.
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
A co myslicie to takich felgach warte sa cos ?? mam srebrna af 159 sw :) ciekawe jakby na niej wygladaly :)
http://allegro.pl/nowe-felgi-w241-gi...290444387.html
To są chińskie felgi z nadrukowanym w europie znaczkiem made in eu. Jeśli masz w okolicy tylko równe drogi to możesz próbować kupować. Dodatkowo – z tego co pamiętam to te felgi mają otwory na śruby z Giulietty, czyli nieco mniejsze niż w 159 i wymagają rozwiercania. Acha, gwarancja dotyczy tylko powłoki lakierniczej. A nie dotyczy tego, że felgi są z plasteliny i pogną się na poważniejszej dziurze.
Te od RS zawsze mi się podobały, ale ceny zabijają trochę :blink:
Generalnie jeśli chodzi o felgi z Audi to rozumiem, że śruby pływające, ale wie ktoś czy coś jeszcze trzeba kombinować?
W 5x110 tak mały wybór, że już od dawna myślę, czy nie wybrać coś z niemieckiej stajni...