wygrałbyś przez brak dwumasy :P
Printable View
wygrałbyś przez brak dwumasy :P
o ty zawsze masz krótkie ale treściwe odpowiedzi :)
mam nadzieję ,że Tytus rozumie moje oschłe męskie zaczepki których emisja jest zawsze pół serio...:D i nie bierze ich dosłownie ,Szanuje go tak samo jak wszystkich tu alfoholików nawet ze względami bo z gtv 3,0 jest mi prawie jak brat..:D ''młodszy'' bo ma młodszą alfę...pokój ci o Tytusie i teraz naprawdę piję browara za ciebie i twoją alfinę,,mam nadzieję ,że kiedyś razem wypijemy ,ale po wyścigu..:D
Ja nie widzę żadnego problemu ;) Wypowiedziałem się tylko, która wersja Gtv mnie osobiście najbardziej się podoba i tyle. Ty zrobiłeś prawie to samo ;)
Być może w tym przypadku się nie sprawdza- nie wiem tego i na ten temat nic nie mówię. Poza tym, jak sam zauważyłeś, nasze silniki różnią się dużo bardziej niż tylko samą skrzynią i przyznaję, że wszystkie różnice o których pamiętam (oprócz skrzyni) przemawiają na Twoją korzyść.
Zaczepki rozumiem, ale mam nadzieję, że Ty także rozumiesz, że nawet w męskich zaczepkach trzeba mieć umiar ;)
Jeśli chcesz się ścigać- nie ma sprawy. Z przyjemnością dam Ci tę satysfakcję i godnie (mam nadzieję) stanę w szranki, ale niestety musimy to odłożyć do jakiegoś zlotu i to niestety nie w tym roku, bo jak pięknie to podkreśliłeś- mam dużo do zrobienia w moim aucie zanim będę mógł zacząć się bawić.
Przybij piątkę, dawaj mordy i nie wracajmy do tematu bo nie godzi się sprzeczać o takie pierdy, a mnie na dodatek nie wypada bo jestem tu żółtodziobem, a rozmawiam z prawdziwym wyjadaczem ;)
co ty na tym forum jestem może z pół roku..to wyjadaczem nie mogę się nazwać jako użytkownik...wiedzy typowo fachowej też nie mam i broń boże mnie tak nie nazywaj...:DJak przegiąłem to przepraszam cie ,pocieszę cię że też miałem trochę do roboty po kupnie mojej jak większość 3,0 i parę tysięcy zł w nią poszło ,a też ładna była.:) tak że tego że masz coś do zrobienia ,a ja o tym przypomniałem ''ok nie musiałem'' nie musisz się wcale wstydzić , bo każdy kto jest pasjonatem motoryzacji a widzę że ty jesteś ,wie jak to zazwyczaj wygląda...i ja też to rozumiem .Alfa którą kupiłeś jest bardzo ładna ,myślę że trafiła w dobre ręce i stopniowo ją doprowadzisz,,takie pierdoły jak konsola czy osłony to są drobnostki...ale diabeł tkwi w szczegółach..:) jak będę mógł ci jakoś pomóc wal śmiało bracie ,w miarę możliwości pomogę .Ok ja zacząłem te męskie sprzeczki to i ja zakończę ...KONIEEEC.
Nie fachowej tylko czystko logicznej też ci chyba brakuje :P
A tu przykład:
gtv z twojego ogłoszenia to cena ~12 tys zł. Do utargowania spokojnie pewnie za 11.
Auto z 3 litrowym silnikiem wiec akcyza (niech mnie ktos poprawi) ~30%. Od 11 tyś odejmij 30 % wyjdzie pewnie koło 7,5 tys. Auto sprowadzone wiec koszty transportu pewnie koło 1 tys zł = 6,5 tyś. A to wszystko bez zarobku handlarza który za 500 zł tego nie robi... Masz wiec cene swojego pięknej perełki... Nadal jesteś pewny że auto tytusa jest w dużo gorszym stanie ?
tobie na pewno brakuje logicznej :D i okularów,bo z tych wszystkich wyliczeń na kalkulatorze w jaki sposób oceniłeś stan tego auta człowieku? powiedz mi którym guzikiem w tym kalkulatorze dusiłeś ,bo ja jeszcze takich czarów nie widziałem....przeczytaj dokładnie co napisałem ,nie nazwałem ja perełką tylko ''być może'' i dlaczego wybrał bym auto z allegro..nie przeinaczaj tego co napisałem ,i wyżuc ten kalkulator od wróżki człowieku. a tu cytat bo masz coś ze wzrokiem,,stawiam w ciemno biorąc pod uwagę tylko wygląd,że model którego podałem link na alledrogo był by dużo korzystniejszy,ale to tylko założenia''
po za tym ,z sposób w jaki wyliczyłeś za ile ktoś kupił to auto za granicą jest magiczny naprawdę.on mógł czasem kupić je za 3000zł od wdowy której auto zawadzało w garażu ale takie rzeczy wywnioskować tylko ze szklanej kuli można ....:)
kalulator dostałem od ciebie w prezencie - wniosek prosty jesteś wróżką :P Pewnie pijany byłeś i nie pamiętasz...
Co do okularów to trafiłeś w samo sedno! Ale co sie dziwić skoro potrafisz czytać ze szklanej kuli. Sam napisałeś: "stawiasz w ciemno" że auto za 6,5 tyś jest lepsze niż auto za 9 tyś... No to sorry musisz być rodziną wróżbity Macieja.
Takich to pełno na allegro, "panie! okazja jakich mało! Wdowa płakała jak sprzedawała, do granicy mnie goniła bo sie rozmyśliła" itp itd
wszystko zrozumiem ,że dałem ci zły kalkulator ,że szklana kula ,smoki nie wiem jakie tam wizje miałeś ,ale wytłumacz mi z jakich źródeł ty masz informacje ,że on kupił te auto za 6,5 tys...??? :) niestety nie przekonujesz mnie chłopie.przed chwilą sprawdzałem na dwóch kalkulatorach i nie ma takiego guzika..:D
i nie wiem czemu nie rozumiesz ,że może mnie się bardziej podobać ta srebrna bo mam do tego prawo,,,uszanuj to człowieku :D.aha i jeszcze raz przeczytaj cytat który wstawiłem....tak ze zrozumieniem....
,,stawiam w ciemno biorąc pod uwagę tylko wygląd,że model którego podałem link na alledrogo był by dużo korzystniejszy ,ale to tylko założenia''