Pozdrowienia na dwóch kolegów z A4 w okolicy strzelec opolskich. Srebrna 147 na "KT" dosc spory kawałek razem przejechaliśmy, oraz kolega ze srebnej 156 który zwrócił mi uwagę o "wiszącej" osłonie i nie palącej się żarówce. :D
Printable View
Pozdrowienia na dwóch kolegów z A4 w okolicy strzelec opolskich. Srebrna 147 na "KT" dosc spory kawałek razem przejechaliśmy, oraz kolega ze srebnej 156 który zwrócił mi uwagę o "wiszącej" osłonie i nie palącej się żarówce. :D
Pozdrawiam zdziwionego kierowce srebrnej 147 pod Realem. :)<br/>
Hehe,mówisz ze wygladalem na zdziwionego? ;-) byłem jeszcze wczorajszy,laska mi dupe trula i Ty wyskoczyles z reala i musiałem chwile ogarnąć co się dzieje;-)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
pozdrowienie dla kierowcy 147 po FL na KN widzianej w niedziele w jurkowie koło "Chorwacji" i zielonej może srebnej 156 na SK i flaga Włoch na ramkach miedzy gromnikiem a zakilczynem
No właśnie coś czytałem,ale jeszcze nie miałem okazji zagosvic:-/ niestety w tą środę mam służbę wiec nie dam rady,ale w przyszla jak najbardziej
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Hej a kiedy dokładnie sa albo gdzie jest o nich wątek bo mieszkam przy Realu :)
Środy 19. parking od strony BP. Nestow ja wiem że koło reala mieszkasz :P
Pozdrawiam wlasciciela czarnej oramkowanej 159sw KR... stojacej pod Czarnym Groniem za Andrychowem;)
Pozdrawiam kierowcę 145 oramkowanej widzianiej dzisiaj rano na Bulwarowej. Jechaliśmy w przeciwnych kierunkach, machałam do Ciebie ale nie wiem, czy widziałeś :)
Pozdrawiam kogoś ze srebrnej GT parkującej pod Biedronką na Stokach w poniedziałek ok. 11 ;)