ja przez poznań nie bede jechał :P ale jeśli ktos bedzie to potem mamy już wspólną droge :)
tylko napewno chcialbym pojechac wczesniej - wyjechac w czwartek wieczor albo piatek rano
i zostać jak najdłużej żeby w pon rano znów być w BDG
Printable View
Wg wstepnych planow jakie mamy to umawiamy sie wszyscy na granicy kolo 5-6 rano w piątek tak by kolo południa w piatek byc w Komarom.
Dużo osób zamierza wyruszyć z Krakowa? Prawdopodobnie nie będę wracał do domu przed wyjazdem, bo i po co nadkładać drogi. ;)
udało sie zarejestrować : NR 519. "Maciej33 ALFA 33 1.4 IE Imola" mam nadzieje ze uda sie zrealizować plany ;)
1. Fred & Kate /CB + navi/
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania /navi/
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella /navi/
6. DDEvil & Natalia /navi; CB - chyba/
7. moninika + Jarek /CB + navi/
8. hajper + Dorota /navi; CB - postara się/
9. pentek+Edzia+Kamil /navi/
10. Superjahu007 /CB + navi/
11. Ferrari-1 + Ferrari junior
12. Paweł156 + Dorcia /CB/
13. markus 166 2.4 JTD + passengers ) /CB + navi/
14.Krzysiek 156 Alfa Romeo 156 JTD + passengers /CB + navi/
15.Adam$72 +Kasia + adamodg /CB/
16. M@t + 3passengers /navi/ - w trakcie zapisywania
17. rigobert + Anita
18. ADASCO+2 navi/CB - w trakcie zapisywania
19. Papamek + Patka
20. patryk_wey + Żonka (Navi i może CB)
21. karol_156 +pasażer
22. Alfamaniak156 +Ania (Navi +CB)
23. Dario_83 + Erna + 2os (Navi + może CB)
24. OO__V__OO + jola (navi)
25. Holdek /Navi +CB/ start Oleśnica/Wrocław
26. michal832 + kasia + moze 2 osoby( navi+-CB)
27. Maciejbydg_87 + załoga (nieokreślona1-3 osoby) start z Bydgoszczy
nooo, jeszcze troche i nasza kielbasa przegoni ich kielbase :D
No jeszcze 8 osób i bedziemy górą na gospodarzami:) Fajnie jesli frekwencja dopisze i wszyscy zapisani się zjawią...
Zastanawiam sie tylko o której ja musze wystartowac z Poznania, wychodzi mi jakieś 920 kilosów, z 10 godzin pojadę pewnie...To będzie ciekawa przygoda cos czuję;)
Alfamaniak156, na prawdę fajna przygoda. W zeszłym roku, mimo że wyjeżdżaliśmy w nocy z piątku na sobotę i wracaliśmy w niedzielę, było SUPER. Z jednej strony szkoda, że przenieśli miejscówkę, bo pod Katedrą była całkiem fajna organizacja... no, ale może faktycznie w tym roku będzie lepiej :D Zobaczymy :D