Hajdi to nie ty byłeś wczoraj wieczorem (ok 21) pod kebabem u turka? Leciałem od centrum w stronę Warzyc :) mignęła mi srebrna Giete jak stamtąd wyjeżdżała tylko nie wiem czy oramkowana czy nie :)
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
Printable View
Hajdi to nie ty byłeś wczoraj wieczorem (ok 21) pod kebabem u turka? Leciałem od centrum w stronę Warzyc :) mignęła mi srebrna Giete jak stamtąd wyjeżdżała tylko nie wiem czy oramkowana czy nie :)
oj to nie ja :) możliwe ze to Paweł w oramkowanej na RJS tylko jego jest taka złotawa ale w nocy można się pomylić :)
Jeśli mowa o sobocie to zgadza się, moja kochana tam się przemieszczała :) Witam wszystkich z Jasła jak i okolic. Rameczki klubowe załatwione dzięki uprzejmości hajdi147 do czegoś zobowiązują, więc korzystając z okazji zakończenia występów remontowo - budowlanych w domu postaram się nadrobić ewentualne zaległości w spotach i nie tylko :)
Przy okazji zapytam jeszcze czy ktoś z was słyszał/czytał jakieś opinie na temat sprężyn Sparco -25mm ? Ja doczytałem tu na forum, ze ponoć Eibach je robi dla Sparco ale czy to prawda ?
A może została komuś klamka zewnętrzna z zawiasem od strony kierowcy. Mój zawias przeszedł na emeryturę :)
Kiedy coś organizujemy może w weekend?
jak dla mnie ok :D
Dla mnie też może być :-)
Wysłane z mojego GT-I9100
jest nas trzech, nie ma tragedii :) ktoś jeszcze ?
Jak zasze tylko nasza trójka chętna
Wysłane z mojego GT-I9100
w sumie nic nowego hehe