hej, to może nam powiedz co to za mechanik? :) podaj jakiś dokładny adres czy nazwę
- - - Updated - - -
hej, to może nam powiedz co to za mechanik? :) podaj jakiś dokładny adres czy nazwę
Printable View
Pozdro dla kolegi ze 159 na gdańskich blachach z ramkami, widziany dzisiaj na Śląskiej w Gdyni- były awaryjne, potem odmrugane :D
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Wczoraj na placu Komorowskeigo w Gdańsku czarna 156 SW na blachach GMB i ramkach klubowych, pozdro!
znowu [MENTION=67582]GMB_156[/MENTION]?
Śliczna Biała 159 na ramkach oraz felgach z Giulii mijana w Niedzielę (29.07.2018) około godziny 16:30 na obwodnicy Trójmiasta S6 wysokość Gdańsk Południebyło mruganie z Alfy 156 na ST :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na remontowanej siódemce gdzieś przed Gdańskiem 23 lipca :)
Pozdro dla czarnej gt , ktorej wyjechalem na pewniaka na dlugich ogrodach w glownym :)
+ Moze ktos sie wybiera na zakonczenie sezonu w ustce od chlopakow z alfa romeo baltic? ja wjeżdżam
https://www.facebook.com/17502064151...4798187406669/
Pozdro :)
wybaczcie głupie pytanie - nowy jestem :)
ale pozdrawiacie się awaryjnymi? czy długimi?
Ja mam głupi zwyczaj i ostatnio chciałem pozdrowić bliźniaczą czarną 159.. poprzez uniesienie lewej ręki.. (przywykłem do tego na motocyklu...)
dajcie znać żebym nie machał do ludzi jak debil.. a ramek forumowych nie mam jeszcze :/