Widać, że Busso oszczędniejsze niż GMowe V6:] Mi po całej podróży pokazało 14,3 l/100 km. A prędkości 150-160 i raz na jakiś czas 250;]]
Było super :) Niestety najpierw światła a potem bramki na autostradzie utrudniły jazdę w grupie ale i tak fajnie się ganiało :D Potem utworzyła się niezła kolumna do samych bramek z opłatami przed Gliwicami. Na przyszłość trzeba to dograć :)
Ja byłem jeszcze w Krakowie i w sumie zrobiłem ponad 800km, spalanie wyszło 6,5l... w sumie nieźle jak na prędkości 140-160 w jedną i drugą stronę + korki :)
Ja sie zdziwilem, na bramkahc stalem tak mniej wiecej na poczatku grupy, i przejechalem jade powoli a przede mna juz nikogo nie ma, chcialem to polaczyc, jade powoli 100km/h dojechala do mnie jedna 146, patrze a ci zapierniczaja i poszli... i tak ze 2-3 grupy po 4-5 aut wiec wkoncu dolaczylem do zielonej gory i pojechalem z nimi... ;p troche za bardzo gnali wszyscy wedlug mnie ;)
ale potem jakos sie zbilismy w duza grupke, jak cala kolumna zmieniala pas i otaczala kilka razy rozne auta, miny kierowcow tych aut niezapomniane szczegolnie jednego goscia ze srebrnej a6 kombi, szczena mu opadla. hahah szkoda ze zdjecia nie zrobilem
Nasza 6 tworzyła fakna kolumnę i naprawdę udany przejazd:) ludzie naprawdę się n nas patrzyli:) to wydarzenie zapadnie nam na długo w pamięć :)
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)
Ja sie nie nadazalem patrzyć na innych kierowcow, z ZG przy prawie 2 z przodu ciezko bylo odwracac wzrok haha :D Cos ktos obcy gadal na CB do was gdzie jedziecie itp itd? ;)
Od razu na bramkach we Wro 9ki wystrzeliły do Gliwic. Naszło mnie, żeby ich gonić ale zapierniczanie 160 i nadganianie nie służyło jeździe na żyda :D Trzeba było trochę spasować i w sumie przez chwilę prowadziłem kolumnę (bodajże czerwona 147ka zaczęła nagrywać filmik z całego tego peletonu) ale trzeba było odpuścić, pęcherz nie wytrzymał hehe xD
Ja zacząłem gonić resztę,bo bałem się ,że się zgubię[emoji4]
Dlatego wziąłem na nawigacji jechałem i jakie było moje zdziwienie jak peleton z pitstopu zjechał na pierwszym zjeździe w stronę Gliwic a ja poleciałem dalej autostradą, niestety sporo czasu straciłem wtedy na bramkach :/ A koledzy i tak byli szybciej :}