-
Dzis wymiana swieczek i wywalenie stozka oraz montaz standardowego "pudla", oczywiscie nowy filterek. pare dni temu termostat i przy okazji wymiana plynu w chlodnicy. tydzien temu nowe tarcze i klocki przod. aha jeszcze gumki zmienilem na oryginalnych ramionach wycieraczek :P jeszcze troche zostalo do zrobienia a najgorsze ze cos lomocze jak krece kierownica na postoju przy minimalnej predkosci. mam nadzieje ze to nie magiel.
aha termostat jakiejs firmy "facet" czy cos w tym stylu :D
-
bella umyta i założona ramka alfaholików ;)
zamówione wyacieraczki przód bosh i tył chmpion... czekam, aż dojdą...
-
bella dostała dziś nowe kozaczki na zimę, Dunlop wintersport 3D no i gruntowne mycie i sprzątanie :)
-
Bella otrzymała skórkę MOMO założona,wyczyszczona i pachnąca. Oczywiście nie obyło się bez myjni :D
-
Upakowałem nowe CB radio :)
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Odbyliśmy przegląd w ramach zimowej akcji serwisowej. okazało się że jest uszkodzony czujnik wstecznego biegu i pióra wycieraczek trzeba by wymienić w najbliższym czasie. Oceniam, że nieźle jak na blisko 200 000 km przebiegu i prawie 20 000 od ostatniego przeglądu.
-
Sabina kupila belli nowy akumulator, musi jeszcze posprzatac bo przeprowadza sie z dom u do auta (przymusowa eksmisja :()
-
Moja dostała zimowe opony ,amorki oraz wahacz:) teraz tylko śmigać:)
-
rozrząd kompletny
wariator
świece
radyjko SONY
teleskopy na tylna klapę
klocki hamulcowe w tym tygodniu jak mi ktoś powie jak założyć :)
-
Dzisiaj bella została pięknie umyta, bo jutro wyjeżdża w Polskę - 500km przed nami, jadę ją wreszcie przerejestrować. Ponadto otrzymała naklejkę "...no alfa, no fun" oraz po dwie "cuore sportivo" i "alfa romeo". Teraz jest jeszcze piękniejsza.