-
no wiesz jak ja wyrobie to bede jechal kolorowa bella:)srebna i ciemno niebieski zderzak i blotnik:D
wiem wiem moze uda mi siie namowic kilka osob ale zobaczymy czasu jeszcze sporo mamy wiec spokojnie:)widzisz jak temat ruszyl przez te 2 dni:D
ps. dla bardziej leniwych troszke info z ostatniego posta co do planow w piotrkowie:)
cytat:
Witam
Plany na zlot są takie żeby ok 10-11 spotkac się koło zamku w Piotrkowie, jak już wszyscy będą w kolumnie jedziemy na lotnisko do Piotrkowa ( wjazd płatny - 20 zł lub druga opcja wjazd + obiad + napoje ciepłe - cena w trakcie ustaleń ale nie powinna byc większa niż max 50 zł ) i tam mamy impreze w postaci dla chętnych KZK, pokazy motocyklowe itp. Postaramy się załatwic TV i ludzi z gazety. Lista dalej jest otwatra.
-
Mam pytanie Czy ktoś oprócz mnie i kolegi Stereo jedzie jeszcze na zlot do Piotrkowa??
-
Ja nie jadę, nie mam czasu i belli :/
-
Xofer a co się z nią stało?? Byłeś wczoraj czasami w Golinie w pracy?
-
tweety bylem wczoraj u martus i miala sie dopisac wiec bedzie nasza 3 jak narazie:)
-
Stereo no to już lepiej:) A jakiś kontakt z Poznaniakami masz? Ja już mniej więcej załatwiłem połączenie się nasze z Łodzią i potem z Piotrkowem:)
-
Byłem Oplem na wycenie klimy w zakładach produkcji obuwia, jakaś restauracja tam powstaje;) Widziałeś mnie ? Alfa jest w ASO Nagórski Poznań na rozkimnce falowania, powodem falowania był przestawiony pasek rozrządu, rozrząd wymieniono i zong, turbo ładuje za słabo, turbo zregenerowano i znów zong, pompa paliwa ma już za słaba wydajność i nie podaje odpowiedniej dawki paliwa co objawia się szarpaniem przy pełnym bucie od około 5tys obrotów w górę, jutro będzie regulacja paliwka a nowa pompa już do mnie leci:)
-
tweety pisalem w temacie u nich ale cisza jak tutaj;/ chyba napisze do kogos bardziej aktywnego na priv. oo widze tweety dobrze motasz:D
-
Od strony Wrocławia chyba mało kto się wybiera więc z chęcią bym do Was dołączył ale dopiero w Sieradzu ;)
-
Stereo i Tweety niestety do Was nie dołączę... uszkodziłam (jeśli można tak to nazwać) swoją Alfę :(( jeździ ale nie za ładnie wygląda bo tył uszkodzony :(