Dawaj linka, może kogoś uchronisz przed niepotrzebną podróżą.
Printable View
Szukanie zadbanej Alfy to dramat sam w sobie . I było by miło jak byś dolarinho podlinkowal jednak żeby ktoś z forum na darmo pół Polski nie przejeżdżał
Powiem tylko tak, nie szukajcie Alfy 156 2,4 JTD Sedan w okolicach Płocka.
Z Płocka to już na zdjęciach takie piękności widziałem . Ale tu na forum ostrzegali przed zakupami z tych okolic ;)
I brawo za dobre zachowanie
Sam jestem z Płocka więc nie musiałem daleko jechać by ją obejrzeć, na szczęście :)
Witam o klubie dowiedziałem się z internetu.Dwa lata temu kupiłem alfe147jtd 115 KM tak po prostu bo mi się podobała,praktycznie nic nie wiedziałem o tej marce poza tym że cieszyła się złom sławą.I stało się parę dni temu kupiłem drugą w nowszej wersji 147jtdm 150KM.Musiałem coś więcej wiedzieć o tej marce,a gdzie w21 wieku można się dowiedzieć czegoś jak nie w necie,dalej to już wszystko wiadomo.Nie zawsze mam czas przebywać na forum często też wyjeżdżam .
O Forum Alfaholików dowiedziałem się przypadkiem kiedy szukałem opinii na temat AR 147. W temacie tych aut byłem całkiem zielony, teraz też znawcą może nie jestem :) ale już się trochę podciągnąłem. Opinie jakie słyszałem na temat alfZawsze alfy mi się podobały więc zapragnąłem mieć swoją osobistą. Szukałem 147 a w rezultacie nabyłem moją ukochaną 156 :D. Nie żałuję swojej decyzji.
Cześć wszystkim, o forum dowiedziałem się szukają info o modelu 159 + jedna osoba mi Was poleciła na forum o tematyce.. komputerowej. :)
jak kupilem 156 sw jtd to szukalem felg i trafilem na mechaników i alfaholików z Bojkowa
Ja dowiedzialem sie z wyszukiwarki,mialem problem i tu znalazlem konkretne informacje na temat samochodu