Panowie kto w Szczecinie godny polecenia dał by radę wsadzić Q2 do mojej 166 3.2 v6 ?
DejW HTC
Printable View
Panowie kto w Szczecinie godny polecenia dał by radę wsadzić Q2 do mojej 166 3.2 v6 ?
DejW HTC
Orientuje się ktoś, gdzie w Szczecinie (albo okolicach) mogę oddać do oklejenia (3m) grill i nerki od 156 (przedlift)?
Zależy mi na tym aby było szybko, dobrze i tanio (od jednego z tych wymogów jestem skłonny trochę odstąpić, poza tym środkowym oczywiście). :)
W Szczecinie polecam HARD WORKS GARAGE ul. Robotnicza 7
Ja również, mają oryginalne blokady do busso :)
Cześć.
W tym roku znów mam problem z nieszczelnością klimy. Wzeszłym roku auto było w Auto Kuler na 26 Kwietnia. W tym roku problem znów wystąpił więc szukam innego speca
Spróbuj "Frost" na Cukrowej. Serwisowałem u nich klimę w 159 i było OK.
Miałem nieszczelność na przewodzie ,jeden serwis tego nie zauważył napelniajac czynnik,drugi serwis stwierdził że to sprężarka -pojechałem na golisza 10 na regenerację takowej a tam mi powiedzieli że to na 100 % nieszczelność na układzie, zrobili w jeden dzień przy silniku 2,4 jtdm gdzie miejsca jest jak na lekarstwo myślę że niezły rezultat. Naprawa 380 zł napełnianie i sprawdzenie 180 zl. Dają gwarancję dożywotnią na naprawiony element.
Gdzie szybko tanio wymienią mi rozrząd w Choszcznie albo Stargardzie mogą być okolice Choszczna ?
Poleci ktoś jakiś warsztat gdzie porządnie i sumiennie sprawdza szczelnosc układu dolotowego ? Najlepiej Police - Szczecin