Wlasnie my tez chcemy pojsc na targi. Ale planowalismy w niedziele.
Printable View
Wlasnie my tez chcemy pojsc na targi. Ale planowalismy w niedziele.
Tak spotykamy sie pod M1 o godz 13, i niewiem czy w sobote bedzie czas na targi moze faktycznie w niedziele
Co do naklejek, to ja myślę że od wewnątrz, ale niech inni się wypowiedzą. Nie muszą one być zrobione na złot mogą być 2 tygodnie później, pośpiechu nie ma...Pozdrawiam
Dzisiaj zamykamy liste zlotowa, a wiec ostatnie 4 osoby ktore sie nie odezwaly prosilabym o wplate lub jakies info, czy wplynely przelewy bede sprawdzala dzis wieczorem wiec jesli ich nie bedzie (albo chociaz jakiejs wiadomosci) ostatecznie wykreslam z listy. Jutro z reszta organizatorow jedziemy do osrodka zapiac juz na ostatni guzik.
a ja mam takie pytanie. Bo nie doczytałem we wcześniejszych rozmowach, a śledzę na bieżąco. Czy kwota, którą zapłaciliśmy obejmuje śniadanie, czy można je dokupić dopiero w ośrodku? bo była tylko informacja że śniadanie kosztuje 13 zł od osoby, jeżeli wszyscy się zdecydują. To jak to jest teraz? :)
Pokoje zaklepane !!!!Co do śniadania to niepamiętam jak to liczyliśmy sprawdze i dam znać
Bo na pierwszej stronie to jest tak napisane, że się zakręciłem ;) "śniadanie 13 zł, jeżeli wszyscy się zdecydują" to nie wiem czy już jest czy dodatkowo płatne ;) prosze o info, bo ja pożreć lubię, więc to istotne :P
---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
jak to podliczyć wszystko z pierwszej strony z opisu, to wychodzi, że śniadanie juz jest w to wliczone
To by się przydał update pierwszej strony. Jaki program, gdzie spotkanie, ile, gdzie i jakiego żarcia.
Przydałby to się link do tego hotelu w którym będziemy nocować tak z ciekawości.
Sprawa jest następująca::: w kwocie którą zapłaciliście rzeczywiście jest wliczone śniadanie !!!!!! ale mam malutką propozycje (oczywiście luzna propozycja) zamiast śniadania na które nie wszyscy dadzą rade wstać możemy dołożyc więcej jedzenia na grilla a śniadanie bedzie można sobie dokupic
nocleg w hotelu nad jeziorem 50zl/os
sniadanie(jezeli wszyscy sie zdecyduja) 13zl/os (zamiana na jakies dodatkowe jedzenie z grila)
IMPREZA:
przy rozsadnej pogodzie w ogrodzie pod namiotem jezeli pogoda bedzie gorsza dostajemy sale
na osobe 2 piwa (to warunek wlasciciela lokalu) cena za 2 - 12 zl (reszta alkoholu mozna dokupic lub przywiezc we wlasnym zakresie)
jedzenie (w tym kawalek miesa, kielbasa, zupa, stol biesiadny, oczywiscie zamowione bedzie 2-3 rodzaje miesa np. karkowka,szaszlyk, piers z kurczaka) - 45zl/os
Stół biesiadny: szynka wiejska kiełbasy różne kaszanka salcesony różne pieczywo wiejskie smalec domowy ogórki małosolne w kamionkach
oto link ośrodka!!!!!
http://www.blazejewko.com.pl/ oto link ośrodka