Dzieki za cenne uwagi.
Printable View
Dzieki za cenne uwagi.
ale jak Cie zatrzymają i sprawdzą czytnik GPS to nie ważne czy powiesz że używasz czy nie , w bagażniku i tak będziesz miał pirata , choć jeśli melek_italia, zmontuje polską mape nie będzie ona piratem bo oficjalnie takowej nie ma a więc będzie to oryginał darmowy produkcji kolegi :wink:Cytat:
Napisał Kayrol
to czy darmowy to się zobaczy bo nie wypada tak na krzywy ryj czerpac satysfakcje z czyjejś pracy, przynajmniej przysłowiowa flaszka w podzięce się należy. Ale jesli policja by wiedziala wogóle ze w ICS jest nawigacja, to nie przetłumaczysz pałkarzowi ze to jest navi zrobiona własnoręcznie, ze nie jest piratem, bo nośnik jest nie orginalny. Najprosciej moim zdaniem jest mieć płytę z light skrajbem ( ?? ) i zrobić na niej nadruk taki sam jakorginał. Wtedy nie będą mieć podstaw do zarekwirowania nośnika ani dalszego postępowania. A a do tego orginalne pudełko z opakowaniem i wszystkimi papierami od płyty CD które szczęśliwie posiadam ^^
Pracuje panowie,juz znalazlem nawet kogos z 166 niedaleko to mam jak sprawdzic :)
melek_italia, poszło coś do przodu ?? :) będą z tego ludzie ? :P
mam nadzieję że do przody i się uda.
a tak z innej strony kayrol gratuluję dvd w BELLI widzę, że obrazek zmieniłeś :D
Co z tą płytą bo jakoś przycichło. Przydała by się jakaś informacja .Cytat:
Napisał melek_italia
Czekam cierpliwie na odpowiedz.!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja się na tym nieznam śledzę ten temat od początku mile zaskoczył mnie Kayrol z tym dvd gratulacje jesli chodzi o navi to ja się juz poddałeł ze to będzie unas dzałać .Pozdrawiam ale i tak zyczę powodzenia w pracach nad navi <hello>
Ja się poddaje... Dziś podłączyłem navigację w sposób identyczny jak odtwarzacz DVD. Na ekranie pojawił się obraz ale niestety z zakłóceniami spowodowanymi brakiem synchronizacji - wyjście podłączenie konwertera i powinno być git. Jednak nie wiem czy jest to warte zachodu ponieważ, jak pewnie się domyślacie ISC będąc w fazie TV nie pozwala na przełączanie między stacjami, zmianę temperatury itd. zatem użyteczność tego rozwiązania jest dosyć niska. Ciekawe czy naprawdę henkel ma sposób na to - chciałbym zobaczyć filmik jak navigacja uruchamia się po wciśnięciu przycisku navi i w tym czasie leci muzyczka z radia :D
Jedyne co nam pozostaje to płyty z mapą Polski wyprodukowane przez melek_italia - trzymam kciuki za to żeby się udało. Słyszałem że najważniejsze w tej podmianie jest to aby navigacja zczytała zgodny z oryginalną płytą kod ale o co chodzi to nie wiem ponieważ to tylko słowa które zostały mi w głowie po rozmowie z właścicielem lanci lybry.
Jutro robie pierwsze testy,bede mial pod domem 166 kumpla do niedzieli :)