zwracam uwagę na mocny silnik i napęd na 4 koła - stąd takie a nie inne samochody ... (wiem - Delta tego nie ma w opcji, ale jest za to klawa :) )
Printable View
zwracam uwagę na mocny silnik i napęd na 4 koła - stąd takie a nie inne samochody ... (wiem - Delta tego nie ma w opcji, ale jest za to klawa :) )
Jak dla mnie przesiadka z 3.2 v6 na Fiata Sedici, jaki bym on nie byla fajny (a w ogole jest w nim cos fajnego??) tylko dlatego ze jest pseudosuvoczyms to delikatnie mowiac...szalony i karkolomny pomysl...;-) Na rynku jest wiele fajniejszych aut z 4x4 i mocnym dieslem i o wiele lepsze od Sedici. No chyba ze "wloski" patriotyzm jest glosem dominujacym. :-)
Naprawde uwazacie ze 159 to najlepsze auto na swiecie?
Misiu;-) Nikt a przynajmniej ja ;-) tak nie twierdzi. Cale zycie jezdzilem i jezdze nadal "umilowana"na tym forum marka Audi i uwazam ze obie marki maja w swojej stajni auta mniej lub bardziej udane. 159 nie jest autem idealnym. Sa lepsze modele na rynku. Jednak przyznasz ze zamiana 159 na np. Sedici to ciekawy pomysl;-)
Ja wybralem AR z jednego powodu. Kazdy mezczyzna powienien raz w zyciu posiadac AR;-)
Ja wybralem marke, a zona model;-)
Nie!, Dla mnie Sedici to tylko "tymczasówka", takie auto na te lata kiedy nie ma Giulii ani nic ciekawego co by mnie kręciło.
Co prawda jest jedno takie auto - Holden VXR8 Bathurst, ale w związku z potencjalnymi trudnościami, zarówno formalnymi jak i technicznymi ostatecznie nie porwałem się na to auto. Sedici to dla mnie nic innego jak tylko miła i tania dupowozowa "tymczasówka".
A widzialem chyba ostatnio tego Holdena do kupienia w Dublinie. Stoi chyba z dwa lata w salonie;) nikt normalny tego by nie kupil hehe ;)
Sent from my C6603 using Tapatalk