Powiedz mi jak się skończyły twoje poszukiwania w Wawie bo sam jestem świeżo upieczonym właścicielem 33 i chciałbym jej zrobić przegląd i wlać trochę miłości, a obawiam się że na tym modelu nie każdy się będzie znał.
Printable View
AMM Bonifacego 100 Pan Artur ma dobrego mechanika ale uprzedzam nie jest tani.
Sądzę, że Paweł Mikulec sobie poradzi - Emaliowa 15
a czy moze ktos polecic jakiegos dobrego mechanika w okolicach Grodziska Mazowieckiego? Teraz mam zamiar zwyczajnie zrobic przeglad, ale na przyszlosc chcialbym serwisowac. Do tej pory jedzilem okolo 60 km do dobrego warsztatu, jednak troche daleko i chcialbym kogos blizej znalezc.
kolego kips ja mogę polecić Ci kolegę Darka Osińskiego. Ma serwis w okolicach Tarczyna (Rembertów, ul. Górna 1), więc miałbyś do niego ok. 25km. Bardzo sympatyczny i fachowy, sam właśnie wróciłem od niego z przeglądu ze swoją białą strzałą :) W google znajdziesz go poprzez wpisanie Mr. Alfa.
Ok. Wielkie dzięki za odpowiedź. Na pewno się wybiorę w razie potrzeby. Zdecydowanie wole kogoś kto zna się na rzeczy niż mechanika, który boi się zajrzeć do Alfy, a takich już spotykałem. :)
Amm bonifacego 100 Pan Artur, nie polecam sprawdzał mi samochód przed zakupem i o połowie wad mechanicznych mi nic nie powiedział, po czym jak kupiłem samochód i przyjechałem na rozrząd to nagle pojawiła się litania.
Korzystał ktoś może z usług:
Profes Auto-Serwis
ul. św. Wincentego 66 ?
Witam, chcę wymienić rozrząd w 159 jtd, gdzie najbezpieczniej?:)
Wal w ciemno do Darka Osińskiego z Tarczyna.Ja,też na dniach wybieram się na wymianę rozrządu i ogólny przegląd po zimie.
Nie będziesz zawiedziony!