No nie kojarzÄ™.í ½í¸Š Ale skoro tak piszesz to pewnie tak byloí ½í¸Š Pozdr
- - - Updated - - -
No nie kojarzÄ™.
Printable View
No nie kojarzÄ™.í ½í¸Š Ale skoro tak piszesz to pewnie tak byloí ½í¸Š Pozdr
- - - Updated - - -
No nie kojarzÄ™.
Pozdrowienia dla srebrnej 166 przed FL na ramkach, dzisiaj na A2 przed 17:00 - ja jechałem na Poznań, widziana z naprzeciwka :)
156 przed FL FMI chyba tablice na ramkach dziÅ› w pestce,
159 na ramkach niebieska - "sposobem z nawrotką" skręcająca w piątkowską z solidarności (shella)
Pozderki!
* PSR 159, klubowe, Wierzbięcice ok. 20 :P
* jakaś biała klubowa leciała też :P ale za szybko przemknęła :P może [MENTION=9755]misiu7911[/MENTION] :P
* PO43 coś tam :P Królowej Jadwigi, ok. 21 :P
Pozdrowienia dla czarnej 159 dziś na ramkach w Przeźmierowie. Za późno zobaczyłem i nie zdążyłem machnąć...
Pozdrawiam AR 159 PSZ 587... na ramkach widziana dziś w Obrzycku na parkingu przy kościele.
Pozdro dla czarnej 166 przedlift jakies 30 minut temu na 28 czerwca :)
Pozdro dla 147 na ramkach PRA wylot z Leszna w kierunku Rydzynskiej
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 SW na ramkach przed momentem na Marcelinskiej w Poznaniu. Kiwalem, ale chyba nie widziałeś
Pozdrowienia dla czarnej 159 około 16:50 na Poznańskiej w Poznaniu. Jechaliśmy chwilę obok siebie ;)
Wyryte rantem felgi
Pozdro dla kierownika ze 159 2.4 SW dzisiaj na węźle w Krzesinach. Światełka były :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 SW na grunwaldzkiej ok 11.15 oraz czarnej 156 koło ekonomicznego :)
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kolegi i koleżanki w czarnej 147, który stoi za mną na światłach na Grochowskiej w Poznaniu :-)
GTV na osiedlu piastowskim w Poznaniu oramkowana , rej PGN...
Pozdro
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Tak, to ja :-) W słońcu wyglądała jak czarna
pozdro dla czerwonej 159 na katowickiej przed franowem :) dziś około godz 17stej
dzisiaj na trasie s5 miedzy kostrzynem a iwnem pozdrawiam 159sw niebieska na PWR blachach
Kórnik - Śrem koło 18 -19
Kolumna AR 159/147 chyba z 4 sztuki skąd to taka ilość ? Przypadek ? :P czy powrót z IS ?
Pozdrowienia dla kolegi w wisniowej 159 PKS na ramkach dzisiaj o 20.30 w Przeźmierowie na Rzemieślniczej. Tam jest 40 :-P
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na A2 w kierunku Åšwiecka na tablicach EZG i naklejce Alfaholicy :-)
Pewnie tutaj nie zagląda, ale pozdrawiam kierowcę 147 wiśniowej metalik, który mnie wczoraj wpuścił na ul. 28 czerwca 1956 po 17 :).
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 sedan 1.9 widzianej dzisiaj na Zamenhofa w Poznaniu po 17tej. Skrecales w lewo na rondzie Rataje, jechalem prawym pasem swoja 159 SW w strone Malty.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdro dla kierownika 147, wczoraj ok 18 na Al. Solidarności. Jechałem za Toba od ronda ;)
Pozdrowienia dla granatowej 159 PZ parkujacej dzisiaj na parkingu przy biurowcu, w poblizu szkoly na Ratajach. Stalismy obok siebie caly dzien, nawet fele te same ;-)
Pozdrowienia dla kierownika 159 SW na ramkach, PGN, parkujacej dzisiaj okolo 17-18 w galerii Malta na fioletowym parkingu P2
Ano byłem, pozdrawiam :-)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla małej czarnej rakiety wczoraj pod Tesco na Kopernika. Jak ją zobaczylem to aż musiałem zaparkować w pobliżu :)
Załącznik 203252
Pozdrawiam kierowce 156 SW FL na PO i ramkami,mijanej dzisiaj na DK5 za Stęszewem ok. 10:00,jadącej w kierunku Poznania :)
Machałem :P
147 na rejkach PL na ramkach dziÅ› w pestce stala obok mnie
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW PJA na parkingu w Malcie dzisiaj okolo 18:20
Pozdrawiam kierownika bialej 159 z szyberdachem, parkujacej pod przedszkolem Bajkowa Polanka.
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW PWA na ramkach, parkujacej teraz na Srodce. Parkuje miedzy 'La Ruina' a 'Na Winklu', wiec mnie mijales przejezdzajac w strone mostu Jordana.
Miłe spotkanie na Górki ;) pozdrawiamZałącznik 203949
Dwie Gulietty na Limnowskiego i Drużbackiej widziane wczoraj też z pozdrawiam ;)