Ach te zoltodzioby:D
Printable View
Wczoraj na trasie Jawor-Wrocław-Świdnica-Jawor kilka Alf mnie mijało, ale niestety zero reakcji. A czy klubowicze to nie wiem, nie mam tak dobrego wzroku żeby dojrzeć klubowe ramki :D Zresztą przyznam bez bicia że sama ich nie posiadam więc może dlatego nikt mi nie mruga ;)
Dzisiaj widziana czarna 146 bez klubowych ramek koło przejazdu na robotniczej/strzegomskiej zaparkowana na chodniku.
Dzisiaj mrugałem kilku Alfom ... Z rana pan od razu przestraszony zaczął sprawdzać, czy ma zapalone światła :D
Poza tym widziany i obtrąbiony Carlos :) Pozdro !
Obwodnica Opole czerwona hmmmm GT OP71984
A dzisija pod praca obok mojej 159 wisniowa na jasnym środku i nie zrobiłem foty :(
Tak jest ! Ale Heniu dobrą robotę odwalił ! Rozmawiamy o tym właśnie z iNTELL'em na Facebooku, także zapraszam !
;D
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
To może wpadnę :)
Zobaczymy :)
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
ONE FIVE SEX :)
Wy mieszkacie całkiem niedaleko mnie z tego, co widziałem ;)
To ja też postaram się wpaść jeśli mowa o zlocie we Wrocku, zapewne sam nie trafię więc będę prosił o jakieś wskazówki :P Albo inaczej...odkopię GPSa ;)
Srebrna 156 sw na klubowych ramkach widziana dzisiaj ok 8:40 skręcająca z Piłsudskiego w Kołłątaja.
Wpadnij, wpadnij ;)
Ja się spóźnię, ale też postaram się być :)
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Dzisiaj rano minąłem chyba jakąś klubową 156SW ... jakiś jasny kolor (srebrna albo coś w ten deseń). Zamyślony byłem i dopiero w lusterku zobaczyłem.
Kojarzy ktoś czarną 147 z Krakowskiej / Opolskiej ?
Pozdrawiam,
Wojtek :)
Dobra Wojtek!
Będę Wojtek!
Trzymaj kciuki Wojtek!
Widziana przed skundą czarna 156 na klubowych, przeparkowywałem samochód, ale oczywiście nikt nie zwraca uwagi na zielonego galanta który miga i macha jak opętany :D
DW 754LN - srebrna 156 SW - mrugnąłem, machnąłem - reakcja <łapka> była ! :)
Kto to ;) ?
Pozdrawiam,
Wojtek - Baruś91
wczoraj na A4 okolo 14:30 Mito oraz okolo godziny 8:20 Giulietta - dwie belle w czerwieni
wczoraj srebrny 156 sw na blachach z EBE cos kolo 18 przy bema i google plaza
dzis stalowa 156 sw fl kolo mostow warszawskich kierownik z kierownica dziwnie patrzyli na szczerzacego sie rowerzyste w zielonej koszulce:D
hmmmm kolor chyba nie do końca się zgadza :) ale rowerzysta w zielonej koszulce koło 9 rano na skrzyżowaniu jedności z wyszyńskiego to by się zgadzało :))
To byłem ja a kierownica zastanawiała się dlaczego ten kolo tak się uśmiecha i skąd nas zna :))
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
A kolega nie parkuje przypadkiem na żeromskiego ? bo jak tak to jeszcze mieszka w tym samym bloku i jesteśmy sąsiadami :))
Dzisiaj rano ok 8:30 widziana czerwona Brera DW ...KS na parkingu koło Max Fliza.
[QUOTE=yogi77;579166]hmmmm kolor chyba nie do końca się zgadza :) ale rowerzysta w zielonej koszulce koło 9 rano na skrzyżowaniu jedności z wyszyńskiego to by się zgadzało :))
To byłem ja a kierownica zastanawiała się dlaczego ten kolo tak się uśmiecha i skąd nas zna :))[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Kurcze moja Kobieta tak sie wkrecila w wypatrywanie klubowiczow ze nawet jak jedzie swoim getzem to spisuje kogo i gdzie widziala:)
jak tak dalej pojdzie to bede musial jej kupic ramki do ujdaja:>
A ja za każdym razem w Kłodzku koło Leroy Merlin i reszty widzę czerwoną 147 przed liftem na TRISTARACH... Pewnie jakiegoś pracownika ... Dzisiaj wsadziłem wizytówkę forum - ciekawe, czy zaglądnie :)
a ja pozdrawiam panów policjantów z Alfy 159 w JG - przyjemnie się gadało ale za to dostałem czek do zapłaty 200/6 ;/
jak panowie powiedzieli ich rekord to 159/50 po 17 ;/
tzn ja dostałem 200 zł i 6 pkt za 82 na 50 a rekord ich był 159 na 50
Widzisz co robią sami... a tu człowiek jedzie o 1 czy 2 w nocy ... przy pustej drodze i BACH !
Ale trudno ... Z głupotę trzeba płacić -> Moja 4-ta z kolei, najsłabsza Alfa 'zarobiła' (wraz ze mną) na mój pierwszy w życiu mandat - w dodatku wyjątkowo 'zdrowy' :D
ale i tak się fajnie z nimi gadało o alfach ;)
A mnie się nawet nie chciało zaczynać tematu ...
Postraszyli mnie jeszcze mandatem 500zł za dokumenty - niesłusznie jak się później okazało (nie miałem opłaconej akcyzy, na co mam - z tego, co się po fakcie dowiedziałem - 2 tyg., a wtedy jeszcze tyle nie było... po czym podrzucili mi pomysł związany z 'przepisaniem' umowy kupna sprzedaży, czego i tak nie zrobiłem)
Na pytanie: "czy nie da się nic mniej ? Są przecież jakieś widełki ... ;/" dostałem odpowiedź: "możemy dać panu 300 ..."
JA: " Byłbym wdzięczny :)" ONI: "... i dodatkowo 500 za papiery, więc chyba się panu nie opłaca ..."
SORRY ZA :offtopic:
Dziś pod moim domem widziany lukasz166 ;)
Srebrna 166 z klubowymi ramkami, dzisiaj kolo 7.00 rano Na Ostatnim Groszu - pozdrawiam :)
dzis widzialem biala gt na czerwonych felach maykee'go pod korona kolo godziny 19.00