na spotach sie pojawiaj to bedziesz na bieżąco :)
Printable View
na spotach sie pojawiaj to bedziesz na bieżąco :)
aktualnie jestem bez alfy i nie mam jak :( pisalem wyzej :(
odjechała z pod sklepu ;) ????
Nieee :P pisalem kilka watkow wyzej :( Skrzynia sie posypala :O ja to mam jakies szczescie do nich ale ktos robil ta skrzynie ;/ czerwony silikon bo tam 3 zgrzytala i myslalem ze wyspzeglik bo zaczal cieknac i zamowilem nowy u amigasa ale padla przed paczka;/ i myslelismy ze to jest przyczyna zdarzylem olej w niej wymienic.. i odkrecil znajomy zawor spustowy a tam drobinki;/ i szukam skrzyni teraz :(
ale na ostatnie spoty to raczej bez auta się przyjeżdża :P
a tak poza tym to współczuje :(
to kiedy spot ? trzeba by jakieś jajko obeżreć ;)
http://kwejk.pl/obrazek/1009939/1,cup.html
nowe wydanie i tylko z wami mi sie to kojarzy :D
Nooo tytuł słynnego dreszczowca ;)
do kulawej czy tam zdechłej nas wpuszczą? wydaje mi się to wątpliwe :D
Może tym razem Kleczew?? otworzyli nam nową spelunke - Kleczewianka, zarezerwuje stolik i przetestujemy lokal :D w środku bardzo przyjemnie i ludzie poziomem zbliżeni do nas :P więc nie będziemy sie wyróżniać :P
i to jest myśl, ale najwcześniej za dwa tygodnie, bo teraz mam wyjazd do Zakopca, będzie śliwowica ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...12_zapisy.html !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPISY !!!
Wonski, Tweety jedziecie ??
No ja to jadę tylko muszę przelew zrobić. A i tym razem jadę swoim :P
My też jedziemy i zabieramy jeszcze kolegę :)
Wonski ???
jak się zapisać ?
Zapisać się można tylko przez wpłatę zaliczki, ja wpłaciłem wczoraj. 105zł osoba + rajd 10.50zł
Wpłaty
W związku z tym, że liczba miejsc jest ograniczona prosimy o wpłacanie zaliczek. W przypadku wyczerpania wolnych miejsc będzie decydowała kolejność wpłacania zaliczek. Zaliczka wynosi 30% końcowej ceny zlotu np. zaliczka za same noclegi dla 1 osoby to 105 zł, zaliczka za tor to 30 zł, a za rajd turystyczny 10,5 zł
Zaliczki prosimy wpłacać na poniższy numer konta
mBank 84 1140 2004 0000 3302 7411 4496
Piotr Jałgiejczuk
ul Doliny Miętusiej 8/20
43-300 Bielsko-Biała
W tytule prosimy wpisać nick z forum.
Po wpłacie prosimy wysłać na maila zlot2011@alfaholicy.org poniższe dane:
dobra, tylko piszę z fona, a nie odczytuję z calosi, w domu będę w czwartek
I jak - zapisani ??
My się zapisaliśmy i wpłaciliśmy zaliczkę ale Jagiel nadal nas nie dodał do listy!! mam nadzieje że nie przepił naszych pieniędzy :P
A co jej znowu jest. Rafał a maila wysłałeś? NO I KIEDY SPOT?
7 kwietnia Sobota spot.
Lista.
1. Xofer
2. ??
tak wysłałem, już liste uaktualnili i jesteśmy pod numerkiem 37 :P widzę że Wy też już jesteście, brakuje mi tylko Wonskiego!! może Witek też by chciał jechać... Co do spotu to 7 kwietnia jest Wielka Sobota i zależy jakiego rodzaju ma być to spot, chyba czas na spot z autami w komplecie cooo??? bo w lokalu to raczej nie posiedzimy bo będą zamknięte...
Może być spot z autami ;) A moja Bella jest na wiosennym przeglądzie i takich parę pierdołek, które mnie denerwują mam do poprawienia.
mi 7 pasuje
1. Xofer
2. Yago_
Załącznik 51846
1. Xofer
2. Yago_
3. wonski
4. Tweety:)
http://www.wiocha.pl/501711,Panisko_zaparkowalo
i ten komentarz: Król wyszedł na spacer a plebs zamiast całować pierścień to pluje w twarz ! Chować niemieckie gówna do garaży... Tylko włosi mają prawo parkować w taki sposób !